Zi de vara perfecta pentru mine

De fiecare data cand mi se punea sa aleg intre cele doua anotimpuri opuse, vara si iarna, am ales fara sa stau sa ma gandesc vara. Cu toate ca nu ma simt prea bine cand temperaturile prea ridicate si ma simt destul de rau datorita lipsei de calciu, tot nu pot sa aleg iarna care mi se pare atat de greoaie si imposibila, neoferindu-mi prea multe posibilitati de a ma distra inafara de sanius si bulgareala.

Imi place vara. Imi place vara pentru ca serile de vara sunt superbe. Zilele de vara sunt si ele superbe. Intr-o zi de vara poti face o multime lucruri. Poti sa mergi sa te balacesti intr-un rau sau intr-un iaz, asta daca stii sa inoti insa la mine nu se pune problema, dupa care te poti aseza pe o patura si sa te bronzezi pentru a arata cat mai sexy. Tot legat de vara, intr-o astfel de zi poti face o ieseala cu prietenii in cu sticle si pistoale cu apa pentru a va mai racori putin si va zic din propria experienta ca o astfel de ieseala e foarte fain.

Cel mai fain e vara pentru ca sunt cateva produse alimentare care merg foarte bine, adica se vand ca painea calda. Si asta e bine atat pentru comercianti cat si pentru clienti. Vara se vinde foarte bine inghetata si se mananca bine. Adica stim cu totii ca nu are acelasi farmec sa mananci inghetata cand ploua sau cand ninge.

De asemenea vara se vand foarte bine bauturile racoritoare iar terasele sunt cele mai cautate locale si abia daca mai gasim cate o masa libera la umbra sau chiar la soare, daca nu e prea arzator. Ce poate fi mai bun decat o limonada cu gheata pisata in ea ? Va zic eu ca va da energie cat sa faceti treaba toata ziua.

Si partea care imi place mie cel mai mult, vara se bea bere. Ma rog.. berea se bea oricand insa vara parca are un gust mai bun. O bere vara e ca un sut in fund care iti da putere sa mai mergi vreo doi trei pasi. Imi place tare mult sa beau un pahar de Heineken cu gheata in el, la un alt pahar de vorba cu prietenii mei, putini dar adevarati.

Eu unul sunt un iubitor de bere. E singura bautura pe care o beau cel mai mult, dupa apa. Nu imi plac bauturile tari cum obisnuieste multa lume sa bea pana cand le bubuie capul de durere. Nu e genul meu. Mai beau cate un pahar de vin din cand in cand pentru ca, locuind la tara, dispun de o vie si ma bucur in fiecare an de cateva sute de litri de vin. Insa acesta nu il beau in exces deoarece nu imi prea place.

Vara e faina. Imi place pentru ca e vacanta si atunci sunt toti prietenii mei acasa, deci am cu cine sa ies. Imi plac tare mult serile de vara deoarece sunt foarte distractive si sunt niste amintiri chiar foarte placute.

 

 

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *