Vreau un aparat foto

In ultimii ani am tot fost pasionat de arta in general astfel incat am incercat – pe rand – mai multe domenii care se pare ca mi-au placut. Initial mi-am cumparat o chitara si – cu toate ca inca nu am invatat sa cant prea bine la ea – imi place foarte mult si tin la ea.

Apoi am incercat o alta arta si astfel am inceput sa citesc mai mult dar si sa scriu pe blog. Se pare ca si aceasta arta mi-a fost pe plac astfel incat acum vreau sa incer – iar – ceva nou care sunt sigur ca imi va placea.

Inca de mic nu mi-a placut sa fac poze insa in ultimul timp, tot venind mai des la tara si vazand peisajele frumoase de care se bucura satul meu natal, mi-as fi dorit sa am un aparat de fotografiat cu care sa surprind aceste imagini deoarece cred eu ca merita.

In urmatorul timp voi strange bani pentru un aparat foto deoarece am vazut unul pe PCGarage care sunt sigur ca se va descurca nevoilor mele. Sper insa sa ma descurc cat mai repede deoarece sunt nerabdator sa pot tine in sfarsit propriul meu aparat foto in mana.

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *