Vreau sa ma angajez

joburiVara aceasta nu vreau sa o pierd la fel cum am facut si cu celelalte 18 veri de pana acum. In aceasta vara vreau sa fac cat mai multe lucruri incepand cu cititul si terminand cu ceva de lucru prin care sa incep sa-mi strang banii pentru facultate. De asemenea vara aceasta – dupa cum am mai zis aici pe blog – mi-as dori sa pot strange bani si pentru a merge la mare deoarece inca nu am fost si tare sunt dornic sa traiesc si aceasta experienta care suna atat de bine.

Totusi neavand inca o facultate sau experienta va fi destul de greu sa gasesc un post acceptabil. Nu vreau nici sa ma fac cioban dar nici nu sper sa fiu bancher, deci sunt realist de abilitatile mele si stiu ceea ce merit / ce as putea face. Pot foarte bine sa lucrez la o firma unde sa discut cu publicul, pot fi agent de vanzari sau alte joburi pe care le pot invata rapid datorita abilitatilor mele. De asemenea sunt o persoana foarte ambitioasa astfel incat atunci cand imi propun sa reusesc, o voi face.

Astfel voi fi nevoit sa caut pe la fiecare companie si sediu din oras pentru a intreba daca nu cumva au vreun post liber. Sunt ambitios si asta ma va ajuta sa imi gasesc un job al meu. Si ca sa va dati seama cat de ambitios sunt ei bine m-as uita si peste anunturile de publicitate in ziarul unirea alba iulia pentru a-mi gasi un loc de munca atata timp cat mi se ofera si cazare.

Totusi trebuie sa fiu sincer si sa spun ca mi-ar conveni mai mult sa imi gasesc un loc de munca aici in Botosani sau in Iasi insa nu as refuza o oferta in Alba Iulia deoarece stiu ca e un oras frumos si sunt sigur ca ar fi o experienta tare faina si placuta. De asemenea am doua prietene din acel oras si mi-ar face mare placere sa ma intalnesc cu ele la un suc. Ar fi foarte frumos. Totodata sunt un calator caruia ii place sa vada locuri noi, ceea ce ma face sa imi sustin ideea ca nu as refuza un loc de munca intr-un alt oras.

Voi ce job credeti ca as putea eu practica ? Sau nu numaidecat eu, ci in general un elev dornit sa lucreze pentru a-si castiga banii pentru facultate si pentru a merge la mare?

 

 

 

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *