Vreau să fiu un punctual premium

genesisgenesisgenesisDacă tot am început blogăreala pe domeniu am zis că ar fi frumos să scriu și pe o temă frumoasă. Momentan nu îmi permit să cumpăr o temă premium frumoasă deoarece costă undeva la 100$, buget pe care nu îl am.

Astfel am găsit un concurs foarte interesant organizat de Gabriel, concursul constă în scrierea unui articol în care să spunem de ce dorim să trecem pe Genesis.

După cum spuneam și în introducere, aș dori să încep cu dreptul și pe lângă domeniu nu ar strica și o temă premium. Totuși sunt o mulțime de teme premium pe internet însă nu toate sunt la fel de bune. Cei de la Studiopress sunt deja renumiți în Blogosferă deoarece ei sunt creatorii temelor Genesis.

Avantajul acestor teme este faptul că pe lângă aspectul plăcut pe care îl au acestea sunt și foarte bine optimizate astfel încât indexarea în Google se face mult mai rapid și mult mai ușor. De asemenea o temă Genesis se încarcă mult mai repede decât o temă obișnuită iar cititorii de obicei țin cont de acest lucru. Țin la cititorii mei și la blogul meu astfel încât doresc să îi tratez cât de bine pot, iar singurul lucru pe care îl pot face în acest moment este să scriu articole pe care să le postez pe un blog frumos și rapid.

Bine, poate că părerea mea în legătură cu aceste teme nu este prea răsunătoare mai ales acum când am doar două articole, deci practic în blogosferă aproape invizibil. Însă Gabriel susține faptul că această temă este lăudată și de către mai marele Matt Mullenweg, fondatorul WordPress. Astfel când atâta lume apreciază un lucru înseamnă că acest lucru este de calitate.

De asemenea vreau o temă Genesis deoarece îmi respect munca mea de blogger și astfel vreau să o păstrez într-un ambalaj care să reflecte conținutul.

Un nou aspect foarte important în ceea ce privește site-urile web și blogurile sunt temele Responsive. Pentru cei care nu știu, o temă Responsive este o temă care se vede foarte bine de pe mobil. Practic site-ul va fi optimizat pentru orice tip de dispozitiv de pe care intră cititorii. Și după cum mă așteptam, temele Genesis sunt teme Responsive, acesta reprezentând un alt motiv pentru care doresc să trec la o temă Genesis.

Uitându-mă printre temele celor de la Studiopress am găsit o temă foarte frumoasă care m-a făcut să mă îndrăgostesc de ea. Tema se numește Lifestyle și oferă foarte multe opțiuni, un alt avantaj al temelor Genesis. Toate aceste teme ne oferă posibilitatea de a le personaliza după bunul plac. Avem astfel o mulțime de opțiune de personalizare astfel încât nu avem nevoie de prea multe cunoștințe pentru a face tema să ne fie pe plac.

Așadar dacă nu ai deja o temă Genesis atunci a sosit momentul să avansezi câteva nivele și să ai un blog premium.

 

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *