Vreau masina

Aceasta este prima saptamana in care nu mai am ore de condus deoarece vinerea trecuta am avut si ultimul examen al acestei scoli, si anume traseul. L-am promovat asa ca nu a mai fost nevoie sa mai fac ore de conducere ci doar trebuie sa astept sa imi vina permisul, care cica vine in aproximativ o saptamana insa eu vreau sa vina mai repede.

Imediat ce mi-am dat seama ca eu nu mai am ce conduce, m-a cuprins o tristete foarte urata si mi s-a aprins un beculet pe care scria mare si clar: vreau masina. Iar de atunci m-am tot uitat pe site-uri precum OLX sau mobile.de dupa masini pe care mi-ar placea sa le am: un Opel Corsa sau un Volkswagen Polo, pentru ca-s masini mici, cu un consum mic si pe care le poti lua la un pret decent la SH.

Astfel mi-ar trebui aproximativ 600-800 de euro ca sa-mi iau o masina ok, cu acte in regula si poate chiar inmatriculata, ca sa scap de niste taxe. E greu pentru ca momentan nu am o sursa de venit sigura, iar teoretic detin doar 110 euro din acesti 800, insa sper ca in curand numarul sa creasca iar poate pe la sfarsitul lunii viitoare, sau cel tarziu la mijlocul lunii noiembrie sa am masina si sa pot conduce iar.

Probabil ca atunci cand imi voi cumpara masina, a doua zi m-as sui la volan cu niste bani de benzina in buzunar si as porni la drum. As merge unde as vedea cu ochii si as dormi in masina. As calatori pana cand voi constata ca nu mai am bani de benzina si trebuie sa ma intorc. Asta doar ca sa prind experienta.

Voi ce masini recomandati unui incepator? Si ce sfaturi ii puteti oferi?

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *