Vplus, noul Vplay

Cu siguranta pasionatii de filme si seriale online stiu deja de scandalul care a fost acum ceva timp intre cei de la Voyo (PRO TV) si Vplay, scandal dupa care cei din urma au fost nevoiti sa isi muta serverele nu stiu unde si sa stearga de pe site toate serialele existente, spre dezamagirea utilizatorilor.

De putin timp se pare ca cei de la VPlay au gasit o solutie pentru a putea oferi iar seriale online: Vplus.Ro. Acesta este un site aproape identic cu Vplay-ul insa difera putin la design. Avantajul celui din urma este ca ofera seriale gratuite si mai noi chiar si filme.

Ceea ce mi-a placut la acest site este ca materialul video gazduit se bucura de o calitate HD care ma multumeste. Astfel eu, ca utilizator al internetului, nu mai sunt nevoit sa folosesc UTorrent pentru a-mi descarca filmele pe care vreau sa la vizualizez ci voi putea accesa VPlus.

Nu sunt eu un pasionat al filmelor uitandu-ma la unul din an in paste insa multa lume s-a bucurat atunci cand am dat share la link pe facebook asa ca il distribui si pe blog poate ajut vreun cititor.

 

 

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *