Voi va faceti singuri pozele la nunta?

Mai nou toata lumea are cate un telefon care reuseste sa obtina niste fotografii mai mult decat decente insa acesta reprezinta un mare dezavantaj pentru care traiesc din fotografie. Asta deoarece cei cu telefoane performante si cu aparate foto cu multi MP aleg deseori sa nu mai apeleze la un fotograf pentru a-i face poze la un anumit eveniment, ci mai degraba prefera sa faca chiar persoana respectiva pozele, gandindu-se ca astfel reuseste sa faca niste economii si sa nu mai dea bani fotografului.

Si totusi aceasta este una dintre cele mai proaste decizii pe care un om le poate lua in viata sa.

In primul rand, daca alege sa faca chiar el pozele, atunci va trebui sa fie atent sa faca mereu fotografii si astfel nu se va mai putea bucura la fel de mult de evenimentul care pentru el ar trebui sa fie foarte important. Si astfel va rata doua planuri din doua: primul ar fi acela ca nu se va mai bucura pe deplin de evenimentul sau si al doilea e acela ca nici nu va reusi sa obtina cu siguranta fotografiile dorite, mai ales ca se va simti tot mai atras sa participe mai mult la eveniment, ignorand astfel unele momente ce trebuie fotografiate.

Un fotograf insa lucreaza la Studioul cu cele mai performante echipamente foto-video si de aceea nu se va simti atras de evenimentul in sine ci mai degraba de fotografierea acestuia deoarece, dupa cum bine va dati seama, acesta este si rolul sau la eveniment pe care va trebui sa il respecte din strictete mai ales ca din asta isi castiga painea.

De asemenea, oricat de performant ar fi telefonul tau, un aparat foto profesionist va fi mereu cu mult peste orice telefon lansat recent, oricat de multe tehnologii ar avea in dotare si oricat de minunate ni s-ar parea ca sunt pozele pe care acesta le face.

Mai mult decat atat, un fotograf are o experienta deja foarte bine pusa la punct in ceea ce priveste fotografierea evenimentelor asa ca cu siguranta are muuuult mai multe cunostinte decat tine la capitolul fotografie si va sti mereu ce cadre sa aleaga pentru a-ti imprima pe hartie cele mai bune amintiri de la evenimentul pe care tu l-ai asteptat atat de mult.

Un fotograf va obtine mereu fotografii excelente indiferent de conditiile de lumina, avand aparatura speciala pentru a obtine mereu fotografii de o calitate cat mai inalta dar si de care participantii evenimentului sa se bucure cat mai mult cu putinta, astfel incat sa nu regrete nici macar o clipa ca a apelat la un fotograf pentru pozele evenimentului in loc sa faca chiar ei pozele sau sa roage un prieten care are un telefon bun.

Asadar, voi ce alegeti pentru evenimentele foarte importante pentru voi? Faceti singuri pozele cu telefonul mobil sau apelati la un fotograf profesionist care sa prinda mereu cele mai bune cadre?

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *