Voi de unde va cumparati diferite lucruri ?

Sunt de parere ca in curand toate cumparaturile se vor face in mediul online. Personal imi cumpar carti si diferite gadget-uri doar de pe internet insa in curand cu siguranta imi voi alege si hainele din mediul online, produsele cosmetice – bine, un deodorant si un parfum ca de mai multe nu prea am nevoie deocamdata – si poate chiar si mancarea ca tot si-a deschis Emag-ul supermarket de unde putem cumpara oua.

Totusi cumparaturile sunt impartite intr-o multime de categorii, nu numai cele enumerate de mine. Mai poti cumpara mobilier, materiale de constructii, animale de companie, flori si multe alte lucruri care mai de care mai diferite si mai interesante intr-un anumit fel.

Astfel sunt curios ce mai cumpara lumea de pe internet si sincer as realiza un sondaj in legatura cu acest lucru insa nu cred ca as putea atrage destui participanti pentru a putea trage linie si a stabili o concluzie. Totusi am tinut sa scriu acest articol care imi sta in minte de ceva timp: ce mai cumpara lumea de pe internet ?

Adevarul este ca, cumparaturile de pe internet sunt mult mai usor de realizat deoarece in loc sa te plimbi prin oras dintr-un magazin in altul stai foarte comod pe fotoliul tau sau la un birou si navighezi pe diferite site-uri si, va zic din proprie experienta, este mult mai lejer sa misti un mouse decat sa alergi prin tot orasul, mai ales cand vremea nu prea tine cu tine.

Am deocamdata dubii in legatura cu achizitionarea hainelor deoarece deseori numerele acestora nu se potrivesc si astfel as risca sa imi cumpar o pereche de blugi care sa imi fie prea mici sau prea mari si nu prea as vrea sa risc chiar atat de mult deoarece sunt bani dati, munciti, si astfel as prefera sa merg intr-un magazin unde dispun si de camera de proba.

Ma gandesc insa ca de pe internet pot fi cumparate piesele auto foarte usor deoarece stii exact ce iti trebuie si astfel mergi la sigur. Personal, daca as avea masina si mi-ar trebui o anumita piesa probabil primul loc in care as verifica ar fi internetul. De aici mi-as cumpara slefuitor pneumatic lincos, cauciucuri, stergatoare, faruri si tot ce as putea gasi pe un site care ofera piese auto.

Asadar sustin clar si tare urmatorul lucru: toate cumparaturile in urmatorii 10 ani se vor face doar pe internet iar magazinul de la colt probabil va vinde doar fructe si legume plus inca doua-trei alimente de consum.

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *