Unii oameni chiar sufera

Am refuzat sa mai fiu trist in ultimul timp deoarece am inceput sa privesc mereu partea plina a paharului iar atunci cand mi se intampla ceva rau sa zic ca e bine ca sunt sanatos si ar trebui sa fiu fericit pentru asta. Atunci cand sunt putin bolnav spun ca ma voi face bine si ma bucur ca cei din jurul meu sunt bine asa ca mereu am motiv sa zambesc iar lacrimile nu-si au locul pe obrazul meu.

Adevarul e ca noi, cei care ne plangem din nimicuri nu ar trebui sa mai facem asta deoarece sunt multi oameni care chiar sunt necajiti avand motive adevarate pentru a fi tristi si totusi aceia sunt cei care stau cu zambetul pe buze in ciuda faptului ca viata e foarte cruda cu ei.

Sunt unele persoane care nu pot trai fara acele sanitare pentru persoane cu dizabilitati si totusi acestia privesc viitorul optimisti sperand ca intr-o zi vor fi si ei bine. Acestia sunt oamenii care chiar au motive sa fie tristi insa spre deosebire de noi, ei nu o fac la fel de mult

Ar trebui sa renuntam sa ne plangem din orice. Ar trebui sa ne gandim si la persoanele cu dizabilitati deoarece acestia chiar au nevoie de ajutorul nostru fie ca acesta constra intr-un simplu gand bun sau intr-o mica donatie care i-ar putea ajuta sa-si cumpere sanitarele.

Ceea ce e si mai trist e ca cei de sus, iar aici ma refer la politicieni, nu se straduiesc destul de mult incat sa ii ajute pe acesti oameni. Sunt sigur ca s-ar putea creea mai multe centre unde acesti oameni cu dizabilitati ar putea fi cazati dar pot fi create si burse de ajutor astfel incat sa-si poata procura toate cele necesare handicapului lor.

Eu unul sunt foarte afectat atunci cand vad unele persoane care sufera de diferite boli deoarece stiu ca ei asa s-au nascut si nu au gresit cu nimic insa asa le-a fost dat.

Faptul ca unii oameni au un corp sanatos tun insa il omoara zilnic cu vicii precum fumatul si alcoolul ma deranjeaza si mai mult. Acesti oameni nu sunt constiente de faptul ca sunt cei mai norocosi din lume ca s-au nascut intregi si fara nicio boala in timp ce altii si-ar dori sa aiba corpul lor.

Asadar oameni dragi si sanatosi, nu mai fiti tristi.. nu atata timp cat nu aveti un motiv serios pentru a fi tristi.

 

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *