Un sfat pretios atunci cand cauti cadoul perfect

De ceva timp am facut 19 ani si, pentru ca am prieteni atat mai mari cat si mai mici decat mine, in aceasta perioada sunt multe majorate la care sunt invitat. La un astfel de eveniment nu poti merge cu mana goala deoarece nu ar fi frumos iar persoana aniversata se bucura la fiecare cadou primit. Este si firesc sa se intample acest lucru deoarece cadourile sunt printre cele mai frumoase amintiri pe care le poate primi cineva.

Atunci cand vine vorba de cumparaturi, cel mai greu este sa cumperi cadouri. Mult mai rau este atunci cand esti baiat si esti nevoit sa cumperi un cadou. Daca femeile mai au cate o idee, fiind experte la cumparaturi, baietii ar prefera sa ridice milioane de caramizi decat sa caute o idee de cadou. In ajutorul baietilor, si nu numai, voi veni eu cu acest articol in care le voi vinde un sfat foarte pretios atunci cand sunt nevoiti sa mearga la cumparaturi.

Cumpara-i un plus si se va bucura ca un bebelus

Sa zicem ca trebuie sa mergi la ziua unei fete. Fetele sunt acele persoane sensibile si copilaroase, jucause, pe scurt.. niste copii adorabili. Copiilor le cumparam jucarii. Bine, nu ii vei duce o papusa barbie deoarece nu cred ca se va mai juca cu ea precum o facea atunci cand era mica. Totusi ai putea sa ii cumperi o jucarie la fel de dragalasa ca ea. De exemplu ai putea sa ii cumperi jucarii de plus mari si astfel se va bucura precum un bebelus.

Daca trebuie sa ii cumperi cadou unui amic atunci aici este si mai usor. De obicei baietii sunt mai glumeti de fel si astfel fac tot felul de glume ironice intre ei. Daca persoana la a carei zi de nastere mergi este baiat atunci poti sa ii cumperi o jucarie de plus cu apropo. Daca este putin mai plinut ii poti cumpara un purcelus de plus, daca este foarte inalt.. cumpara-i o girafa samd. Totusi ai grija ca persoana respectiva sa stie de gluma deoarece risti sa o superi. Acest lucru este putin probabil sa se intample deoarece baietii nu sunt la fel de sensibili precum fetele.

De ce sa alegi o jucarie de plus pentru cadou ?

Mai jos iti voi da cateva motive pentru care ar trebui sa cumperi jucarii de plus gigant atunci cand trebuie sa oferi un cadou:

  • Faci o impresie placuta, acesta fiind foarte mare
  • O jucarie de plus este o amintire tare faina
  • Va fi amuzant cand jucaria de plus va fi la fel de mare cat persoana care primeste cadoul
  • Daca ii duci o sticla de sampanie aceasta va fi consumata in timp ce plusul il va avea mereu
  • Este un cadou dragalas

Eu unul, atunci cand merg la zile aniversare, ma scot mereu destul de usor cu cadoul deoarece cumpar un plus gigant si astfel am reusit sa bucur mereu pe toata lumea. Si ca sa nu ziceti ca sunt baiat rau, va ofer si un secret foarte important: plusurile frumoase le cumpar de pe epufos.ro

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *