Un blog pe care il citesc des

Nu vei fi niciodata blogger daca nu vei citi si alte bloguri decat al tau, pana nu vei da share si la alte articole si pana cand nu vei interactiona cu alti bloggeri. Practic, daca nu esti activ in blogosfera sa nu te astepti sa ai succes cu blogul tau deoarece vei ramane mereu in anonimat.

Astazi m-am gandit sa prezint un blog pe care la randul meu il citesc zilnic si care imi place chiar foarte mult.

Blogul are un nume foarte simpatic, brandabil, usor de tinut minte: oricum.eu. Astfel e foarte usor de accesat deoarece nu trebuie sa tii minte un nume foarte mare si complicat ci un nume scurt, sonor.

Designul este de asemenea foarte placut. Cu toate ca predomina culoarea neagra, tema este foarte bine organizata si se citesc foarte usor articolele, fontul fiind unul clar.. alb pe negru, vorba aceea.

Totusi numele si designul nu unt la fel de importante precum este continutul unui blog, aspect care practic face cititorul sa citeasca blogul si.. daca este de calitate, sa revina. Acest lucru m-a atras la blogul numit oricum.eu. De oibicei imi place sa citesc lucruri din care invat ceva deoarece consider ca din orice activitate trebuie sa gasesti ceva util.

Din fiecare articol ai cate ceva de invatat, ceea ce face ca acest blog sa fie incadrat in categoria ”util”. De aici am invatat cum sa scap de mahmureala dar si cum sa scap de stres in unele situatii cu care ma confruntam destul de des.

Oricum.eu este un blog aflat la inceput de drum insa a inceput foarte bine si de aceea am tinut sa scriu despre el pe blog deoarece consider ca e un blog care merita citit si distribuit mai departe astfel incat lumea sa afla de el iar bloggerul respectiv sa aiba satisfactia numita cititori si comentarii.

Asadar, dragi bloggeri, daca doriti sa ajungeti bloggeri cunoscuti atunci incercati sa faceti ceea ce am facut si eu, promovati si alte bloguri nu numai pe ale voastre deoarece asa veti creste atat in ochii cititorilor cat si in ochii altor bloggeri care poate vor face acelasi lucru.

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *