Un alt site despre care vorbim

Saptamana trecuta spuneam ca vom incepe o serie noua de articole in care vom vorbi despre diferite site-uri pe care le gasesc eu pe internet si care mi se pare interesante. Odata gasite, incerc sa le analizez si vi le prezint voua, spunandu-va ce imi place la ele dar si ce imi place, ce au bun si ce au rau si de ce ar trebui sa vizitati si voi site-ul respectiv sau ce exemple ar trebui sa luati de la el.

Iar in aceasta saptamana vom vorbi despre un site a unui studio de videochat din Galati, ca tot am dezbatut tema videochat la nebunie aici pe blog si tare ma tem ca nu voi termina aici cu tot ce tine de videochat si poate ca intr-o zi, mai mult decat sa scriu despre asta, voi ajunge ceva CopyWritter la vreun studio d-asta. Dar, sa revenim totusi la site-ul nostru si sa nu mai visam la cai verzi pe pereti.

Asadar, este vorba despre www.yesstudio.ro care, dupa cum bine v-am zis si mai sus, este un site de prezentare al unui videochat din Galati. Astfel, imediat cum intram pe site vom fi intampinati cu un design foarte dragut, deja tipic site-urilor de prezentare, cu un slider mare sus si cu mai multe imagini.

Unul dintre cele mai interesante lucruri este acela ca ne permite sa cunoastem echipa care sta in spatele acestui business, ceea ce e foarte fain deoarece nu de multe ori ai ocazia sa dai nas in nas cu cei care se ocupa de un proiect anume, de cele mai multe ori pe pagina intitulata despre fiind doar date despre proiect si nu despre cei care se ocupa de proiectul respectiv.

Un alt serviciu interesant al acestui site este acela care ne permite sa putem contacta echipa, mai exact ma refer la pagina de suport online, astfel incat daca avem anume intrebari, probleme sau curiozitati, putem tot timpul sa trimitem un mesaj si cred cu certitudine ca e o idee foarte buna.

Culorile au fost de asemenea foarte bine alese astfel incat intregul site are un aspect atat modern cat si foarte placut totodata. De asemenea un alt lucru pe care nu il vezi chiar pe orice site este transparenta cu care se vorbeste despre castiguri, astfel daca cineva este interesata sa se angajeze la acest studio de videochat, atunci va sti dinainte despre ce castiguri este vorba.

Pe scurt, acesta este un site care merita nota 10 cu fundita.

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *