Tu stii cum sa iti alegi in mod corect televizorul?

televizor nou

Zilele acestea mi-am cumparat un nou televizor, dar inainte de a scoate banii din buzunar am “pierdut” cam doua saptamani “cercetand piata” astfel incat sa am siguranta ca voi intra in posesia celui mai bun model, care sa se plieze perfect pe nevoile mele, precum si, cel mai important, pe bugetul meu. Asa am dat peste un televizor Samsung pe care am dat putin sub 2.000 lei (1.929 mai exact) si pot spune ca sunt mai mult decat multumit de achizitie.

Cum am ajuns sa aleg fix acest model? Dupa ce am citit review-uri la mai multe televizoare am inceput sa fac o triere a acestora, in functie de cat de pozitive au fost recenziile in cauza (am citit cred ca vreo 20-30 de review-uri), dar m-am orientat si dupa comentariile din sectiunea dedicata a magazinelor online (pana la urma cele mai bune pareri sunt cele ale cumparatorilor, nu-i asa?). In acest mod mi-am creat o idee mai mult decat relevanta in ceea ce priveste asteptarile mele de la un anumit televizor.

Bineinteles, asta a fost doar inceputul, pentru ca mai apoi am inceput sa fac trierea in functie de anumite criterii subiective. De exemplu, am ales un televizor cu diagonala putin mai mare (de 121 de centimetri) pentru ca distanta de la care privesc la el nu este una tocmai apropiata (va fi instalat in sufragerie). De asemenea, am vrut sa am un model cat mai actual din punct de vedere tehnologic, deci am optat pentru unul care sa fie capabil sa livreze imagini la o rezolutie 4K (Ultra HD). Pentru ca obisnuiesc sa ma joc foarte des pe consola (am achizitionat recent un PlayStation 4) am ales si in functie de cat de bine se descurca ecranul mare in astfel de situatii (nu voiam sa ma lovesc de lag sau acel efect enervant de blur care apare mai ales in cazul jocurilor de genul Fifa sau PES).

Asadar, dupa cum poti observa, alegerea pe care am facut-o in urma citirii unui review este una care sa fie capabila sa imi satisfaca intr-un procent cat mai mare nevoile, lucru pe care te sfatuiesc sa il faci si tu. Asta inseamna ca nu iti recomand sa alegi un televizor doar pentru ca asa a zis persoana X sau Y, pentru ca ele au alte nevoi in comparatie cu tine. Fiecare avem!

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *