Tu cum impachetezi cadourile ?

Am invatat in ultimul timp ca nu conteaza ce cadou oferi atata timp cat este unul simbolic ambalat frumos. Astfel nu trebuie sa uitam niciodata ca gestul conteaza cel mai mult iar un cadou precum o carte sau un tricou personalizat va bucura persoana sarbatorita la fel ca un cadou mai scump.

Astfel reusesc acum sa ofer cadouri care de fiecare data sunt primite cu o bucurie de copil care tocmai a primit o ciocolata. Ofer astfel cadouri si aduc zambete pe chipuri si asta ma face foarte fericit.

Acest lucru este sustinut si de catre un studiu care spune ca ambalaful este foarte important deoarece acesta face prima impresie, fiind prima parte a cadoului pe care persoana sarbatorita o vede. Astfel daca aceasta se bucura inca de cand vede cadoul ambalat atunci cu siguranta va mai ramane o doza de bucurie si atunci cand il despacheteaza.

Cand caud sa cumpar cadouri atunci intreb inainte de a alege cadoul daca acesta poate fi impachetat inca de la magazin de catre o persoana priceputa la acest lucru deoarece eu, dupa cum am mai zis aici pe blog cand vorbeam despre profilele tehnice ale facultatilor precum si despre meserii, sunt foarte stangaci si cu siguranta nu as reusi sa pot impacheta frumos un cadou iar prima impresie nu ar fi una prea buna.

Odata ce esti multumit de o achizitie de cele mai multe ori te intorci la magazinul respectiv. Cand vine vorba de cadouri gata impachetate eu le cumpar de pe Gift Idea. Am cumparat o data de pe acest site si vazand cat de mult s-a bucurat persoana careia i-am oferit cadoul nu am mai putut sa aleg din alta parte. Nu m-am putut muta de pe acest site deoarece imi place catalogul de produse si mereu am de unde alege indiferent de varsta si sexul sarbatoritului.

Acuma, dupa cum am obisnuit sa fac in fiecare articol, pe final vin cu o mica intrebare legata de subiectul articolului: voi cum impachetati cadourile pe care le oferiti si mai important, de unde alegeti sa le cumparati, din magazinele din oras sau de pe internet ?

 

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *