Trei chestii misto pe care le poti face vara

Unul dintre lucrurile care imi plac mult la mine este acela ca stiu mereu sa fac cate ceva in asa fel incat sa nu ma plictisesc. Astfel, vara in vacanta ii aud pe majoritatea prietenilor mei ca se plictisesc insa eu nici nu mai stiu ce inseamna sa te plictisesti vara. In acest articol m-am gandit sa le vin in ajutor persoanelor care se plictisesc in vacanta postand trei lucruri pe care le poti face atunci cand te plictisesti.

Povesti la un pet de bere si seminte

Unul dintre lucrurile pe care le facem cel mai des este sa iesim pe la 12 noaptea afara, pe o banca sau chiar pe trotuar, sa ne cumparam seminte si un pet de bere pe care sa il combinam. Poate ca multi dintre voi nu sunt de acord cu acest pet de bere din care bea toata lumea insa va asigur ca ajuta la crearea unor discutii foarte interesante. Nu de putine ori ne prinde dimineata stand pe aceeasi banca si povestind tot felul de lucruri.

Un gratar sau un foc de tabara

De multe ori ca sa scapam de tantari mergem intr-o zona unde nu este periculoasa aprinderea unui foc. Fie ca facem rost de lemne sau crengi sau fie ca dam foc la pungile de seminte, reusim sa scapam de tantari si sa ne adunam cu totii intr-un loc. Tot legat de foc, se poate face si un foc de tabara cu porumb copt ceea ce e foarte fain, mai ales atunci cand se canta cantece de munte. De asemenea si gratarele facute noaptea sunt o oportunitate de distractie.

Apa, cat mai multa apa

Vara e cald, asta stie deja toata lumea. Ei bine, atunci cand e cald o balaceala vine numai bine. De multe ori iesim atunci cand este mai cald afara cu sticle de apa si ne udam pentru a ne distra dar si pentru a ne mai racori putin. Totodata daca nu ai bani sa mergi la mare poti merge la un lac sau la un rau apropiat si vei vedea ca, daca esti cu prietenii, te vei distra la fel de bine ca la mare.

Cam aceste lucruri le fac eu vara pe langa citit, blogging si plimbari cu bicicleta, si nu ma plictisesc niciodata.

 

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *