Trăim într-o lume perversă

perversiuneaTrăim într-o lume în care aparențele înșeală. Zi de zi vedem persoane care par îngerași ieșiți de prin tablouri sau icoane însă dacă ajungem să le cunoaștem ne dăm seama că nu sunt chiar așa cum doresc să pară.

Sunt tânăr, am un cont de Facebook și cunosc zilnic tot felul de persoane. La rândul meu sunt o persoană perversă iar mingea îmi fuge la tot felul de prostioare astfel încât am o imaginație tot mai bogată pe zi ce trece. Apropiindu-mă tot mai mult de acele  persoane devin tot mai deschise cu mine și astfel ajung să văd la ce le duce mintea.

După un sondaj făcut fără calcule și fără analize, am ajuns să cred că absolut orice fată este perversă însă puține arată asta. Nu zic că perversiunea este un defect. În niciun caz! E o chestie chiar foarte mișto care îi mai dă puțină culoare vieții și ne mai scoate din rutina de zi cu zi.

De asemenea nu e deloc rău ca o fată să fie perversă însă aceasta trebuie să fie doar cu cine trebuie sau merită. Atâta timp cât pune în practică fanteziile doar cu prietenul atunci nu poate fi numită curvă deoarece nu o face pe bani ci cu persoana pe care o iubește.

Astfel prin acest articol doresc să adresez câteva răspunsuri la care sunt sigur că voi primi niște răspunsuri pe cinste. Voi sunteți persoane perverse?

Ce părere aveți despre acest tip de persoane ?

Cum priviți perversiunea ? Este o calitate sau un defect?

De asemenea în funcție de răspunsurile primite mă voi gândi dacă să fac un sondaj în online, cel mai probabil pe Facebook, după care să pot veni cu rezultate concrete și chiar cu exemple.

 

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *