Sunt un mic călător

Mereu mi-a plăcut să călătoresc. Încă de mic am pasiunea de a cunoaște locuri noi, noi culturi precum și noi oameni. Am această pasiune deoarece fiecare lucru nou vine cu o poveste nouă, pe care eu sunt încâtat să le aud. Adevărul e că sunt un iubitor al poveștilor și ador să cunosc lume nouă.

Din păcate bugetul nu mi-a permis până acum să bifez prea multe destinații. Cel mai departe am fost în Timișoara însă eram destul de micuț pe atunci deci nu prea mai țin minte cum a fost. Totuși atunci când pronunț cuvântul călătorii mă gândesc la mine într-un trec, bineînțeles că stau la geam, cu căștile în urechi și dacă e posibil cu laptopul în brațe iar când intru în tunel să scriu câte ceva pe blog despre ceea ce văd.

Fac însă mici călătorii prin locurile pe care încă nu le cunosc. Obișnuiesc să merg în locuri din oraș unde nu am mai fost, muzee, locale și alte posibile atracții turistice.

Vara aceasta vreau însă să trec la nivelul următor. Vreau să fac adevărate excursii și să mă pot numi un adevărat călător.

În primul rând mă gândesc să merg la mare pentru că nu am mai fost până acum și din câte am auzit e chiar foarte fain. Distracție, soare, apă și fete frumoase. Dacă stau să mă gândesc nici nu are cum să fie altfel decât fain. După ce termin mica mea excursie la mare vreau să încep să explorez țara. Mai exact orașe precum e Clujul, Brașovul, Bucureștiul și multe alte orașe ale țării mari și frumoase, cel puțin unul din fiecare regiune.

Totuși nu mă pot duce așa cu capul înainte fără să iau în calcul prețul biletelor, cazarea precum și ce obiective sunt de vizitat în acel oraș astfel încât să îmi organizez timpul petrecut în acel oraș cât mai bine și mai eficient.

Asta nu e o mare problemă deoarece există câteva site-uri de nișă care oferă foarte multe informații numai bune pentru un viitor călător ca mine. Un astfel de site este www.travelfan.ro ,site în al cărui nume pot spune că mă regăsesc. Un fan al călătoriilor, nu sună rău deloc. Pe acest site am observat că găsesc o mulțime de articole legate de locații din toată lumea. Informații de care pot spune că orice călător are nevoie. De asemenea un avantaj al folosirii acestui site este faptul că găsim o mulțime de oferte speciale precum și oferte pentru diferite evenimente ale anului precum este Paștele care urmează cât de curând. Dacă nu voi găsi locațiile pe care doresc să le găsesc cu siguranță administratorii acestui site îmi vor oferi consulanță prim mail sau telefonic deoarece acestea două sunt afișate undeva în header astfel încât să fie la îndemâna tuturor.

Așadar, dacă îmi permiteți puțin să fiu mai copilăros și să aplic ceea ce am văzut la desene cu micul meu nepoțel ” Hei Phearb, știu ce vom face la vară! Vom călători și ne vom ajuta de internet pentru a vizita cele mai tari locuri. ”

 

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *