Spartacus este un model pentru mine

Uitandu-ma pe un site cu cadouri pentru barbati am descoperit o categorie tare interesanta numita Statuete bronz. Am reusit sa navighez in aceasta categorie destul de mult timp, probabil un record propriu de mai bine de o ora. Navigand am ajuns sa gasesc o statueta care mi-a placut tare mult.

Este vorba despre o statueta cu Spartacus, un nume mare in istorie dar si eroul serialului cu acelasi nume care isi doreste sa refaca povestea acestei legende – pentru ca asa imi place sa o numesc.

Ei bine mi-a placut aceasta statueta deoarece Spartacus este un model pentru mine. Am urmarit cu sufletul la gura toate episoadele din cele patru sezoane si am suferit tare mult atunci cand am terminat de vizualizat toate sezoanele. Totusi, in urma acestui serial am ramas cu un model pe care il apreciez si il urmez.

M-a impresionat tare mult acest personaj si de fiecare data cand ma gandesc la numele sau, reusesc sa ma motivez. Mi-a placut foarte mult cum a fost reprezentata iubirea. Mai exact, acesta lupta doar pentru a ajunge inapoi la iubita sa pe care o iubea foarte mult si motivandu-se astfel reusea sa castige fiecare lupta pe care o avea chiar daca sortii pareau sa ii fie impotriva.

Chiar si dupa ce aceasta motivare a disparut, eroul meu nu a lasat capul plecat ci a reusit sa isi gaseasca un nou tel. Acesta nu si-a acceptat situatia de sclav si astfel dorinta de a progresa, de a evolua si de a avea o viata mai buna a reusit sa il faca un adevarat lider si astfel a reusit sa scape de statutul de sclav.

De asemenea mi-a placut tare mult si modul prin care reusea sa isi conduca mica sa armata. Spre deosebire de alti regi si generali cunoscuti, acesta nu era un sef ci era un lider, diferenta care conteaza foarte mult. Mai mult decat atat, eu consider ca datorita faptului ca acesta era un lider a reusit sa castige toate acele lupte.

Asadar, imi place acest caracter pe care l-a avut Spartacus de aceea il consider un model pentru mine.

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *