Si… vreti sa va mai prezint un site interesant?

Nu stiu daca v-am mai zis pana acum, cu toate ca sansele sunt mai mult decat foarte mari, insa eu sunt un mare fan al internetului. Din acest motiv petrec o mare parte din timpul meu liber navigand, scriind si cautat tot felul de lucruri care sa ma captiveze precum si care sa ma cucereasca totodata. Iar una dintre cele mai mari pasiuni ale mele este, poate v-ati dat seama deja tin titlu, site-urile web.

Imi place sa descopar noi site-uri interesante, iar atunci cand gasesc unul, incep sa il analizez precum isi analizeaza doctorii pacientii recent veniti pentru a le oferi mai apoi un tratament. Il admir, il testez si incerc apoi sa invat lucruri pe care sa le folosesc atunci cand creez eu un site web. Asta pentru ca imi place si sa creez site-uri web, adica sa le detin. De fapt, cel mai mult imi place sa le concep, sa le instalez, sa le aranjez, dupa care ma cam plictisesc putin de ele.

Si totusi, sa termin palavrageala despre pasiunile mele si sa va prezint un site interesant, ca tot despre asta vorbeam in titlu si poate ca v-am facut curiosi, ca va stiu eu pe voi cum sunteti.

Ei bine este vorba despre www.vidanjari-desfundari-salubritate.ro care, dupa cum probabil v-ati dat seama deja din numele sau, este un site de prezentare a unei firme care se ocupa cu activitati precum desfundarile si salubritatea. Pe scurt, cei care au conceput site-ul si ideea sa s-au gandit sa opteze pentru cuvintele cheie principale si sa transmita din start activitatea cu care se ocupa firma respectiva.

Majoritatea aleg sa foloseasca numele firmei, in acest caz fiind DINSTEF, iar acesta este unul din numeroasele motive pentru care site-ul de prezentare a firmei DINSTEF este unul foarte interesant.

Apoi site-ul este organizat simplu si placut. In header avem o imagine mare, cu probabila un din masinile firmei aflata in plina actiune, precum si logo-ul companiei. Iar pentru ca Social Media este ataaaattt de importanta, regasim desigur si un buton catre Facebook dar si unul catre Google +, asta pentru ca vorbim despre o companie care a inteles foarte bine conceptul de 2.0 si s-a adaptat vremurilor in care Social Media este totul.

Imi place tare mult faptul ca site-ul are o structura simpla, deci se poate descurca oricine indiferent de varsta si cunostinte sa navigheze pe el. Avem un meniu vizibil, mare si placut, de unde putem accesa pagini precum cea cu mai multe detalii despre companie, pagina cu servicii precum si pagina de contact care este foarte importanta. Iar ca un bonus probabil avem si pagina cu preturi, astfel incat sa stim dinainte cat ne costa.

Mai interesant este widgetul din dreapta care ne permite sa facem o cerere de pret astfel incat este posibil sa avem parte de oferte personalizate precum si de promotii gandite special pentru portofelul nostru, ceea ce este cu siguranta foarte apreciat de catre toti clientii.

Asadar, acesta este site-ul despre care vorbim saptamana asta insa ma gandesc ca in fiecare saptamana sa vin cu un site nou, ce ziceti ?

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *