Se poate avea apa curenta si la tara

Se pare ca viata mea traita la tara devine deja o tema pe care o abordez destul de des pe blog mai ales conditiile de viata pe care le poti avea aici. De asemenea scriu despre acest tip de trai deoarece pe viitor vreau sa raman tot aici sau cel putin intr-un alt satuc mai aproape de oras, insa cu siguranta nu voi renunta la viata de casa cu curte indiferent ca voi locui la sat sau la periferia orasului.

Diferenta dintre o casa si un apartament consta in libertatea pe care o casa ti-o ofera prin intermediul curtii pe care un apartament nu prea o poate avea decat daca e la parter insa nu poate oferi aceeasi curte pe care o ofera o casa. De asemenea de multe ori se pune problema ca la casa conditiile sunt mai slabute decat cele de la apartament insa acest lucru este complet gresit deoarece o casa poate oferi exact aceleasi conditii pe care le ofera si apartamentele.

De cele mai multe ori dubiile apar atunci cand vine vorba de apa curenta si de WC-ul care la casa de obicei se afla in curte. Ei bine dragilor sa stiti ca si satul romanesc evolueaza astfel incat WC-urile din curte dispar iar baia e tot mai prezenta prin casele oamenilor.

Nu e deloc greu sa ai si la casa baie si din cate stiu e si mai putin costisitor. Totul se poate rezolva cu o fantana si cu cateva pompe submersibile iar apa va ajunge si in casa la bucatarie si la baie. De asemenea cu o soba se poate rezolva si apa calda astfel incat conditiile pot fi exact la fel ca cele de la oras.

Restul conditiilor se pot rezolva apoi foarte usor ba chiar se pot creea conditii mai bune decat cele de la oras datorita curtii care permite amenajarea unui spatiu verde, unei gradinite cu flori si multe altele. De asemenea la casa se poate construi foarte usor o terasa din lemn care vara asigura umbra necesara pentru a bea o bere sau pentru a bea o cafea dimineata.

Asadar daca stam sa analizam putin situatia de mai sus si mai punem in calcul si faptul ca la casa ai si o gradina in care mai poti planta cate o leguma atunci cu siguranta conditiile traiului la casa sunt cu mult mai bune decat cele pe care le ofera un apartament.

 

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *