Scriu advertoriale

Poate ca ati observat deja ca unele articole de pe acest blog mai contin si cate un mic link catre diferite site-uri. Ei bine pentru a putea supravetui in mediul online si nu numai m-am decis sa public si eu oferta pentru advertoriale pe acest blog.

Blogul Me-Fix.Com are PR3 deci un link aici pe site iti poate oferi o pozitie destul de buna in google pentru un pret destul de accesibil. Totusi pentru ca oferta sa fie mai placuta m-am gandit sa fac o oferta all inclusive daca pot sa o numessc asa, si sa introduc in acest pachet un alt blog al meu care se bucura de PR3. Mai exact este vorba despre blogul meu despre lucruri utile pe care vand advertoriale dar scriu si diferite articole pentru cititori, Utilador.com.

Oferta advertoriale

Advertorialul scris atat aici cat si pe celalalt blog al meu va avea cel putin 400 de cuvinte, va fi corect din punct de vedere gramatical, original dar va contine si informatii reale si interesante pentru cititori astfel incat articolul sa fie cât mai atractiv pentru cititori deoarece doresc ca articolele de pe acest blog sa ofere mai mult decat o pozitie mai buna in Google.

Advertorialele vor contine cel mult doua link-uri si vor fi originale, nu copy paste de pe alte bloguri.

Pret advertoriale

Dupa cum spuneam si mai sus, oferta este valabila pentru doua bloguri ale mele. Scrierea acestora, adaugarea link-urilor si promovarea pe retelele de socializare costa doar 100 de lei, spre deosebire de alte bloguri unde preturile sunt duble. Astfel, beneficiezi de doua articole pe doua bloguri PR3 la un pret accesibil, cred eu, care au rolul sa iti ajute site-ul din punct de vedere SEO offpage pentru a urca mai sus in Google si pentru a obtine un pret mai bun.

Daca doriti sa scriu advertoriale pentru compania/site-ul dumneavoastra atunci ma puteti contacta la adrianbolocan95[at]gmail.com.

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *