Sanatatea este cea mai importanta

De cand ma stiu nu am avut niciodata grija de mine. Pur si simplu nu m-am complicat sa nu racesc sau sa nu prind vreo alta boala deoarece chiar nu imi pasa. De asemenea eu folosesc principiul vreau sa traiesc putin dar bine astfel incat nu m-am prea complicat cu starea mea de sanatate.

Totusi vad acum ca, cu cat inaintez in varsta, mmai apar unele probleme de sanatate pe care cu siguranta as fi putut sa la evit daca aveam grija atunci cand trebuia sa o fac, adica la timp.

Astfel in urmatorul timp am decis sa am cat mai multa grija posibila de mine. Voi incepe cu odihna care pentru mine este foarte important sa fie facuta in mod corect si voi continua cu mancarea, un factor care influenteaza foarte usor starea de sanatate a lumii. Mai exact vreau sa consum cat mai multe fructe si sa mananc cat mai sanatos posibil.

De asemenea eu am o frica de ace si de rezultatele analizelor astfel incat a trecut foarte mult timp de cand nu mi-am mai facut niste analize. Totusi in urmatorul timp trebuie sa ma conving pe mine insumi sa merg pana la spital si sa imi fac analizele sa vad ce mai se intampla cu sanatatea mea.

Eu am o mare incredere in tratamentele naturiste deoarece mi se par mult mai bune decat cele create in laboratoare, artificial. Increderea provine si de la faptul ca inainte lumea se folosea doar de ceea ce le oferea natura si totusi erau foarte sanatosi si traiau mult mai mult decat o fac generatiile de astazi. Astfel tratamentele naturistice vor fi pe un prim plan in urmatorul timp din simplul fapt ca mi-au castigat increderea. De asemenea sunt nevoit sa ma informez si despre niste remedii homeopatice.

Am decis astfel sa imi schimb principiul din vreau sa traiesc putin dar bine in vreau sa traiesc mult si bine, caci daca se poate de ce nu ? De asemenea sanatatea este probabil cel mai important lucru pentru o viata fericita iar inexistenta sa nu poate fi compensata nici cu bani, nici cu nimic. Prefer sa fiu sanatos si sarac decat bogat si plin de boli si stres.

Voi cum aveti grija de sanatatea voastra si ce credeti despre tratamentele naturiste, in general ? De asemenea in ce masura aveti grija de ceea ce mancati si cat de des consumati fructe pentru a retrage vitaminele necesare ?

 

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *