Rabdarea, o calitate pe care nu stiu daca o am

Niciodata nu mi-a fost usor sa afirm in legatura cu faptul daca sunt, sau nu, o persoana rabdatoare. In unele cazuri dispun de un calm iesit de comun si asta e prezent de obicei atunci cand vine vorba de tehnologie precum si de oameni, in general femei.

Totusi cand trebuie sa astept la o coada sau sa ma uit la un film, timpul mi se pare ca lupta impotriva mea. Mereu ma plictisesc filmele asa ca apas X inainte de jumatatea filmului cu gandul ca ma voi uita a doua zi, insa asta nu se intampla.

Astfel atunci cand sunt intrebat daca sunt o persoana rabdatoare nu stiu ce raspund. Un alt exemplu este pescuitul, activitate la care rabdarea este unul dintre cele mai importante aspecte, care imi place foarte mult si obisnuiesc sa merg la pescuit in fiecare vara.

Probabil am o problema doar cu vizionarea filmelor deoarece rareori fac asta. Imi place totusi sa ma uit la un film insa trebuie sa fiu destul de motivat ca sa o fac. Totusi am cateva filme pe care le-as revizualiza oricand. Printre ce astea se afla Lord of the Rings si filmele de groaza Wrong Turn.

 

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *