Quickmobile a adus iPhone 6 in Romania

Stiti cu totii de lansarea noului telefon a celor de la Apple. Totusi un lucru sigur nu il stiati: cine aduce iPhone 6 in Romania ? Raspunsul este unul simplu: Quickmobile.

Mi se pare foarte fain faptul ca au reusit sa il aduca si in Romania deoarece doar asa aratam si noi ca suntem o tara care ar trebui luata in considerare, o tara care are si ea ceva de zis si care se poate ridica si ea la nivelul altor tari mai mari.

Industria telefoanelor mobile este una foarte dezvoltata si care are un cuvant important de spus atunci cand vine vorba de economie. Astfel daca dorim sa fim o tara dezvoltata ar trebui sa avem si noi pe piata cele mai noi si cele mai asteptate telefoane imediat dupa ce acestea s-au lansat. Doar asa nu vom mai fi nevoiti sa importam telefoanele din alte tari pentru a nu mai astepta lansarea din Romania.

Si se pare ca gestul celor de la Quickmobile a fost foarte bine primit de catre romani. De exemplu la concursul organizat de catre Chinezu in care ofera un iPhone 6 unei persoane care lasa un comentariu la articolul sau (dati click pe link-ul pus pe numele sau) au comentat aproximativ 400 de persoane. Astfel se pare ca romanii chiar isi doresc sa intre in posesia acestui telefon asa ca este foarte important faptul ca a ajuns atat de repede si la noi in tara.

Asadar, daca doriti sa faceti rost de un iPhone 6 si nu stiati de unde sa il cumparati atunci il puteti castiga pe blog la Chinezu sau daca va considerati ghinionisti, puteti sa il cumparati direct de pe Quickmobile.

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *