Protestez

Simulările astea chiar nu își au rostul. Atâta timp prețios pierdut pentru ce ? Cu ce mă ajută pe mine dacă iau acum 10 în simulare? Bacul tot nu e luat deci va trebui să învăț în continuare. După o întreagă zi de învățat la istorie am hotărât să cedez.

Ce rost are să îmi bat atât capul ? Nu sunt motivat să dau tot ceea ce pot. Nu vreau să le fac pe plac profesorilor sau chiar ministerului care au așteptări. Nu voi face asta. Ei nu oferă nimic însă așteaptă rezultate. Notele nu se trec nicăieri, deci nu mă afectează cu nimic.

În primul rând elevii ar trebui răsplătiți pentru rezultate. Mai multe beneficii! Nu am acum prea multe exemple însă știu sigur că alocația este mult prea mică și cred că merităm mai mult. Ar trebui să primim abonamente gratuite pentru mijloacele de transport în comun. Am colegi care fac naveta și nu le mai decontează nimeni abonamentele. Celor de la țară ar trebui să li se asigure cazarea gratuit deoarece sunt mulți copii care renunță la studii deoarece părinții nu își permit să plătească o gazdă sau un internat.

Ar trebui tratați mai bine profesorii deoarece dacă aceștia ar vedea că li se respectă munca atunci cu siguranță o vor profesa cu mult mai multă plăcere. De asemenea se vor comporta și mai plăcut cu elevii și vor transmite energia pozitivă pe care mulți dintre noi o caută de foarte mult timp.

Așadar mâine nu mă voi chinui deloc să obțin un punctaj cât mai mare deoarece nu am motive să fac asta. Voi fi foarte relaxat și voi scrie doar ceea ce știu și nu mă voi obosi să îmi ”storc creierii” pentru a-mi mai aminti anumite detalii. Ce va fi va fi.

 

 

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *