Planuri de dupa BAC

Dupa cum ziceam si in ultimul articol, atat in saptamana aceasta cat si in cea care urmeaza voi fi putin cam inactiv pe blog dat fiind faptul ca urmeaza sa dau examenele de bacalaureat care ma streseaza destul de mult si care ma fac sa nu ma pot concentra la scris si blogging.

Totusi stiu ca va trece si acesta si ma asteapta o vara tare frumoasa incepand de weekendul urmator. Am multe planuri pentru vara aceasta iar printre ele se afla si acela de a ma inscrie la o facultate din Cluj, ceea ce este si o oportunitate de a vizita un oras frumos in care voiam sa merg de ceva timp.

In primul si-n primul rand, dupa bac trebuie numaidecat sa sarbatoresc. Ma uit deja peste ofertele de cazare Predeal si cel mai sigur petrecerea acolo va avea loc. Atata timp cat notele-s satisfacatoare atunci cu singuranta voi sta cel putin doua trei zile astfel incat cazarea este strict necesara deoarece nici cu cortul nu putem sta.

Acolo vreau sa perg cu aproximativ 6-7 prieteni, baieti si fete evident, si pe langa vizitarea de obiective turistice vrem si sa facem un gratar si o petrecere la care sa sarbatorim succesul nostru, pe care il vom avea la BAC, sper.

Am ales sa merg la Predeal deoarece am auzit ca acolo se face orice petrecere sau excursie reusita. Astfel daca dau un ban vreau sa merg la sigur si sa nu risc sa merg intr-un loc nasol in care sa nu ma simt bine atat eu cat si prietenii care vin ca invitati.

De asemea fiind intr-o zona de munte, Predeal este probabil unul dintre cele mai relaxante orase din Romania. Atata timp cat acesta este ales ca destinatie de vacanta de catre foarte multe persoane de peste granita eu cred ca si noi romanii ar trebui sa luam in calcul, mai ades, aceasta locatie deoarece cu siguranta merita trecuta pe listele noastre cu obiective si planuri de viitor.

Astfel mai am de tras tare inca o saptamana insa apoi stiu sigur ca voi scapa si cel putin pana la prima sesiune din facultate nu voi mai da piept in piept cu stresul de care in ultimul timp am incercat sa ma tot feresc insa se pare ca la un moment dat tot trebuie sa te confrunti cu ceea ce iti este frica.

Voi cum ati sarbatorit dupa aflarea notelor de la BAC?

 

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *