Pareri Black Friday

In acest an mi s-a parut ca in Romania a avut loc un eveniment Black Friday care chiar a avut succes. Am urmarit si eu promotiile pe internet chiar daca nu am avut bani decat de un mouse. Totusi am prieteni care au facut cumparaturi mai serioase astfel incat au putut profita de reduceri destul de seminifcative la telefoane precum Samsung Galaxy sau iPhone 5S.

De asemenea am urmarit si reducerile pentru electrocasnice si am avut bucuria de a vedea preturi foarte bune astfel incat am dat cateva comenzi si pentru parinti deoarece aveau nevoie de un frigider nou, cel vechi fiind deja prea batran pentru a-si mai face cum trebuie treaba.

Un alt aspect care mi-a placut a fost acela ca eMag a functionat destul de bine ceea ce ma face sa ma gandesc ca anul viitor dupa imbunatatirile de servere pe care sper ca le vor face, site-ul va functiona perfect astfel incat nu vor mai aparea clienti nemultumiti. De asemenea clientii s-au bucurat de cateva surprize din partea bloggerilor care i-au ajutat cu sfaturi precum si cu ponturi pentru un black friday cat mai reusit.

Voi ce credeti despre evenimentul recent incheiat ?

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *