O alta dorinta pentru 2016: sa merg la un salon masaj

Ehe, cum e omul la inceput de an. Plin de optimism si zilnic tot isi gaseste cate un obiectiv pentru anul care tocmai a inceput, si parca asta e cel mai tare lucru de dupa revelion. Incepem anul optimisti, cu multa dorinta dar si parca mai puternici si, macar pentru moment, simtim ca le putem face pe toate. Iar daca incepem anul bine, cu siguranta ne vom descurca binisor cel putin tot anul. De aceea eu am zis sa mai vorbesc despre o mica mare dorinta pe care eu o am.

Ei bine in acest an vreau sa tin mai mult cont de sanatatea mea. In primul rand voi incepe cu o alimentatie sanatoasa si, daca e sa ma laud putin, pot spune ca deja am renuntat la cafea. Mai mult decat atat, voi incerca usor usor sa renunt si la paine precum si sa consum cat mai multe fructe si legume, ca doar sunt atat de sanatoase, iar acesta este un motiv pentru care vara care urmeaza o voi petrece mai mult in gradina.

De asemenea vreau sa incep sa fac mai mult sport. Voi incepe usor, cu niste abdomene in fiecare seara iar cand va fi primavara, voi incepe si sa alerg. Poate cu timpul voi merge si la sala, insa atata timp cat am o bicicleta si toate soselele la dispozitie, ma indoiesc ca voi sta intre patru pereti pentru a face miscare, ci voi prefera mai degraba aerul curat de afara si totusi parca as lasa aerul pentru cateva clipe intr-un salon sa fac un masaj.

Ma mai gandesc totodata sa merg la un salon masaj deoarece am auzit ca fac foarte bine aceste tratamente pentru corp si, chiar daca nu sunt din Bucuresti, tot trebuie sa fie si in micul meu Botosani cateva saloane de acest tip unde sa merg sa am grija sa ard cateva calorii dar si sa ma simt mai bine.

Voi ce planuri aveti pentru 2016?

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *