Nutritia, piatra de incercare pentru societatea moderna

Stilul de viata alert, grijile cotidiene, nevoile celor din jur, mediul profesional, cel educational, dar si alte sarcini deseori ne obliga sa facem compromusuri in jurul alimentatiei si sa apelam la binecunoscutele produse fast-food, care insa pe termen lung ne vor face sa ne resimtim la nivelul organismului.

Desi foarte multe persoane afirma ca majoritatea produselor promovate in acest lant fast-food propun senzatii inegalabile, pline de arome unice si gusturi apetisante,  ele nu sunt decat un prilej pentru a dezvolta termenii obezitatii, dar si alte deficiente ale metabolismului, intrucat detin foarte multi aditivi chimici, dar si alte substante cancerigene pentru corpul uman.

Putem trai un stil de viata sanatos fara un buget aparte?

Foarte multe persoane considera ca un asemenea stil pe de o parte necesita resurse financiare nebanuite, iar pe de alta parte o atentie la detalii desavarsita si o trasare a sarcinilor concreta.

Un studiu evolutiv ne arata ca toate produsele cu emblema ecologica si extrase din inima naturii, prelucrate manual nu valoreaza mai mult decat meniul dintr-un restaurant fast-food, majoritatea nutritionistilor declarand ca o asemenea atitudine tine de ambitia si determinarea fiecarui individ de a produce o schimbare si a constientiza importanta alimentatiei pentru ca organismul sa functioneze neincetat fara derapaje.

Care sunt sfaturile expertilor pentru populatia de rand?

12 reguli

1.  Miscare zilnica si gimnastica de inviorare pentru a dinamiza corpul si a nu lasa depozitele de grasime sa se produca

2. Alcatuirea unui regim variat bogat in fructe, legume, resurse vegetale si lactate

3. Activarea in centre de resort (spa) pentru diferite terapii de relaxare pentru a inlatura stresul cotidian

4. Mersul la sala pentru antrenarea musculaturii si pentru formarea unui corp sanatos, vioi, care poate face fata cu brio oricaror provocari

5. Un numar de 6-8 ore de somn pe noapte si consumul a cat mai multe lichide in timpul zilei.

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *