Nu va recomand afilierea la carti

Afilierea online este la moda in ultima vreme. De fapt, este mai mult decat la moda deoarece exista foarte multe persoane care reusesc sa traiasca din aceasta activitate, ceea ce face din afiliere un adevarat domeniu de munca. Printre cei care fac afiliere ma aflu si eu, la un nivel poate putin mai jos.

Fac insa afiliere pe o nisa putin mai delicata: cartile. Am inceput sa fac asta din pasiune pentru o activitate tare draga mie, si anume cititul. Pe scurt, nu am pornit blogdecarti.ro pentru a face bani, ci din pasiune pentru carti. Am zis insa ca daca m-ar ajuta afilierea sa aduc si cativa bani pe care sa ii investesc tot in blog, ar fi super. Si astfel m-am inscris la Profitshare iar mai apoi la 2Parale.

De la Profitshare am scos ceva banuti pana acum, nu foarte multi dar acceptabil, iar de la 2parale am facut recent prima retragere. Adevarul este ca nu poti trai din afilierea la carti. Asta deoarece comisioanele sunt de doar 8% iar cartile au un pret mediu de 30 de lei, asta insemnand 2.4 lei. Daca as prinde 10 comisioane de genul pe zi, ar fi ok, insa asta nu se intampla.

Comisioanele sunt destul de rare, chiar daca traficul nu e deloc rau. Si astfel nu trec niciodata de suma de 100 de lei pe luna, iar luna viitoare cred ca va fi chiar mai rau.

Astfel, daca vreti sa faceti bani din afilierea la carti, va recomand sa incercati altceva. Pentru a nu pierde timp, desigur.

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *