Nevoi de toamna

Nu stiu cum se face ca, odata cu venirea sezonului de toamna cand toata lumea incepe sa mearga la scoala sau la facultate, eu nu am nevoie de haine precum restul persoanelor ci de electronice. Sincer sa fiu, nu am mai facut de mult cumparaturi la aceasta categorie si probabil aceasta este cauza pentru care am nevoie de atat de multe lucruri.

Mi-am dat seama ca eu nu prea cunosc orasul Iasi iar telefonul meu nu are acea aplicatie de care toate smartphone-urile dispune, Google Maps. O astfel de aplicatie mi-ar fi foarte utila deoarece m-ar ajuta sa ma descurc pana voi cunoaste orasul. Totusi pentru a dispune de o astfel de aplicatie as avea nevoie de un telefon pe care sa o instalez. Telefonul meu Nokia Asha 210 nu poate dispune de o aplicatie cu harti si astfel ar cam trebui sa imi iau un telefon nou.

Acuma probabil ca va ganditi ca imi doresc nu stiu ce iPhone. Nu am eu bani de iPhone asa ca trebuie sa ma rezum la bugetul de care dispun. Adica aproximativ 500-600 de lei. Cu acesti bani mi-as putea cumpara un Samsung Galaxy S Duos S7562. Imi place tare mult telefonul asta asta pentru ca ofera exact ceea ce am eu nevoie. In primul rand dispune de Android deci si de Google Maps, este un telefon cu dual sim iar specificatiile sunt chiar bune. Mai trebuie sa zic ca este un telefon marca Samsung ? Cu siguranta acest lucru spune multe despre acest telefon.

Totusi daca ati dat click pe link-ul de mai sus cu siguranta aveti mai multe intrebari. Una din acelea ar fi de ce am ales Dwyn.ro si nu alte magazine online mult mai cunoscute. Ei bine, chiar daca nu este la fel de cunoscut, Dwyn este un magazin in care eu am mare incredere si astfel apelez la serviciile lor de fiecare data cand am nevoie de cate ceva. V-am promis insa motive.. iar acestea sunt:

Cumpar de pe Dwyn.ro pentru că:

  1. Au preturi bune
  2. Organizeaza reduceri si promotii destul de dese
  3. Livrarea se face in aceeasi zi
  4. Pot merge direct la sediu pentru a-mi ridica produsul
  5. Costuri mici pentru transport
  6. Sunt de 10 ani pe aceasta piata
  7. Au un staff serios

Acestea sunt caracteristicile care m-au influentat sa fac cumparaturi de pe acest site si sa nu aleg un alt magazin.

Totusi daca fac o comanda pe acest site nu as vrea sa vina curierul doar cu un produs ci mi-as mai comanda si o tableta. Sunt blogger asa ca am nevoie sa intru pe internet tot mai des asa ca atunci cand as iesi la o bere in oras, o tableta m-ar ajuta tare mult. M-am gandit si la un model: Prestigio Dark blue color, o tableta mare de 10 inch, cu tastatura, specificatii placute si un pret de numai 250 de lei. Ce poti cere mai mult ?

Cam acestea sunt cumparaturile pe care trebuie sa le fac in aceasta luna septembrie. Pe scurt, eu nu imi voi numara bobocii ci electronicele.

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *