Mi-ar placea sa incerc..

De multe ori avem momente in viata cand pur si simplu ne dorim sa incercam ceva nou. Acea curiozitate interioara iese la suprafata si astfel ajungem sa testam diferite activitati. Presupun ca e ceva normal sa fii curios deoarece la randul meu sunt o persoana destul de curioasa astfel incat odata la cateva saptamani apare dorinta descoperirii unei noi activitati, dorinta de a mai invata cate ceva.

Fix din curiozitate mi-am deschis si blogul iar astazi parca nu ma simt eu bine daca nu scriu macar un articol pe vreunul din blogurile mele. Pur si simplu a devenit un hobby de care nu cred ca m-as mai putea lasa foarte usor.

Spuneam aici pe blog ca toata lumea e perversa insa cei care pretind ca nu-s, de fapt nu recunosc. Inca imi sustin aceasta idee si probabil nu voi renunta prea curand la ea. De asemenea trebuie sa recunosc ca si eu sunt o persoana perversa iar uneori mai apar cateva fantezii ascunse. Astfel, as dori sa incerc ceva nou in acest sens.

De ceva timp se tot discuta despre saloanele de masaj erotic. Multe persoane sunt impotriva lor insa sunt si persoane care nu au nimic cu ele. Parerile-s impartite. Eu insa ma aflu in cea de-a doua tabara deoarece chiar nu privesc aceste saloane cu ochi rai. Adica sunt sigur ca exista activitati mult mai daunatoare societatii decat aceste saloane. Un bun exemplu in acest caz fiind cersetorii si prostitutia, aspecte care chiar deranjeaza societatea.

Saloanele de masaj erotic nu au insa un astfel de efect. Ele nu te trag de maneca pe strada sa te cheme sa le vizitezi. In cel mai rau caz primesti un pliant pe care il poti refuza sau il poti accepta. Totul depinde de tine. Ceea ce este insa clar este faptul ca aceste saloane nu sunt o pata neagra a societatii, in niciun caz.

De exemplu eu unul chiar mi-as dori sa incerc sa merg macar o singura data la un astfel de salon. Ba chiar am si accesat un site pentru a ma informa in legatura cu preturile pe care ar trebui sa le platesc in cazul in care m-as hotari sa merg. Totusi nu cred ca voi sta foarte mult timp pe ganduri si voi lua atitudine incercand sa fac acest lucru deoarece este o exeperienta pe care chiar as vrea sa o traiesc. Voi nu ati incercat sa mergeti macar o data?

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *