Mi-am reincarcat bateriile

Zilele trecute a fost foarte faina vremea, uneori insa mult prea cald pentru luna aprilie. Stiam sigur ca va ploua dupa cum se prezenta aerul care era destul de greu de respirat fiind prea cald. Inca de mic am invatat de la parinti ca atunci cand e asa sigur vine ploaie. Si asa a fost.

Azi am primit un colet de la Libris si am ridicat o carte de la Magic Fm, castigata pe Facebook, astfel incat am ajuns pe la ora 16 acasa.

Inca de la 14 am vazut ca cerul nu mai era la fel de albastru ba din contra, negrul predomina vizibil. Astfel eram sigur ca va ploua.

Mai aveam putin de mers pana acasa si incepuse sa picure cu stropi mici si timizi de ploaie care schimbau culoarea trotuarului. M-am bucurat de acel moment asa ca in loc sa grabesc pasul precum au facut-o toti cei care se aflau in oras in acel timp, eu i-am incetinit.

Am mers usor, cu castile-n urechi si o melodie lenta, si am asteptat ploaia care avea sa ma ude aproape pana la piele. Nu a fost rece astfel incat m-am oprit in strada si am incercat sa prind stropii in palme insa nu am prea reusit. Am stat de asemenea sa simt ploaia pe fata mea destul de obosita din cauza trezirii de dimineata si cu fiecare strop care se lovea de obrajii mei simteam cum ma simt mai proaspat si mai energic.

Tare dor imi era de o astfel de ploaie.

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *