Mi-am amintit de ce nu ma uit la seriale

Va vorbeam ieri de faptul a voi incepe sa ma uit iar la seriale. Ei bine asta am si facut. Dupa cum am zis si atunci, vazusem un spot publicitar de la Vikings asa ca am crezut ca poate ca e sezon nou, motiv pentru care m-am simtit dornic sa recuperez ce aveam de recuperat.

Vazusem doar 2 episoade din 10 din sezonul 3 asa ca am inceput frumos dinainte sa inceapa pe History episodul despre care credeam ca e din sezonul 4, vazand 2 episoade. La 22.00 am constatat insa ca este un episod pe care il vazusem deja, deci din sezonul 3, insa deja eram un caz pierdut.

Am stat si m-am uitat la Vikings pana la ora 3 si ceva dimineata, iar pe dimineata mi-au ramas doar 2 episoade. Pe acelea le-am incheiat recent asa ca de acum pot astepta sezonul 4 linistit. Si totusi, care e partea proasta?

Mi-am amintit de ce nu ma uit eu la seriale: nu ma pot opri. Pur si simplu am norocul sa ma uit la niste seriale care imi plac atat de mult incat nu ma pot opri la un singur episod ci tot dau next, next pana cand termin un sezon intr-o noapte.

Acu ma gandesc daca sa incep un alt serial sau nu. :))

food-686922_640

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *