Mergi către muncă pe trotinete electrice

Trotinetele deja nu mai reprezintă o noutate pentru tine. Încă de când ai ajuns la facultate în București, le folosești zi de zi, atunci când este cald și plăcut afară, pentru că reprezintă o alternativă foarte distractivă și eco de transport.

Iată că de câteva luni te-ai angajat și din păcate, ținuta obligatorie este la costum. Oricât de mult ai încerca să nu transpiri, cel puțin atunci când dai de dealuri, pur și simplu nu îți iese. Nu ai altă alternativă decât să îți iei scooter-ul la subraț și să mergi încet, până când se schimbă tipul de drum, astfel încât să te ajute să nu depui prea mult efort.

Nu poți spune că ești chiar încântat de modul în care faci naveta, dar fiind un om pasionat de natură, nu suporți ideea de a merge cu mașina, aceasta fiind un poluant important al mediului. Dar se poate să nu te fi gândit la toate variantele pe care le ai. Spre exemplu, poți alege să mergi către birou pe o trotinetă electrică.

Chiar dacă sunt niște modele care au apărut pe piața de la noi din țară de mai puțin de 10 ani, acest mijloc de transport crește în popularitate de la un an la altul, datorită practicabilității sale. Cu toate că inițial ele erau rezervate doar celor ce aveau destul de mulți bani, cu timpul costul de producție al trotinetelor electrice a scăzut, iar astăzi poți găsi variante ce costă mai puțin de 500 de lei.

Principiul de funcționare este unul simplu. Dacă la tricicletele ceva mai performante, bateriile au suficientă putere pentru a-ți oferi o autonomie de până la 25-30 km, la viteze suficient de mari pentru a te amuza, variantele mai ieftine vin cu acumulatori mult mai mici, dar care se vor dovedi incredibili de eficienți în a te ajuta să te deplasezi pe suprafețe de teren unde în mod normal ar trebi să depui un efort susținut, pentru a le depăși.

Astfel, cu un asemenea model vei străbate liniștit drumul către muncă, pentru că acolo unde vei da peste dealuri sau pante ascendente, le vei putea traversa folosindu-te de puterea bateriei. Nu vei mai fi nevoit să cobori picioarele atât de des pentru a te propulsa spre înainte, motiv pentru care nici nu vei mai transpira atât de tare, poate chiar deloc.

Așadar, chiar dacă nu te-ai gândit până acum, varianta electrică a trotinetei pe care deja o folosești se poate dovedi a fi un aliat puternic în naveta pe care o faci către birou. Și unde mai pui că în ziua de azi nici nu mai trebuie să scoți o avere din buzunar pentru ea.

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *