Mancare ieftina si buna, solutie

E tare greu sa stai in gazda de parte de casa, de parinti.. de mancarea parintilor. Studentii ma inteleg probabil cel mai bine.

In fiecare saptamana raman fara mancare in zilele de joi si vineri, uneori mai devreme si alteori mai tarziu – depinde de pofta mea de mancare. Astfel in patru ani de zile am fost nevoit sa caut solutii pentru aceste zileĀ negreĀ in care raftul dedicat mie din frigider e gol.

Ca orice om probabil am inceput cu cartofii prajiti. Am tot mancat cartofi prajiti insa la un moment dat m-am cam saturat de ei asa ca am cautat meniuri noi. Mi-am cumparat un sandwichmaker asa ca imi cumparam cate un parizer – ieftin bineinteles la 6 lei – si imi mai faceam cate unul sau doua sandwich-uri insa in ultimul timp mi-a pierit pofta si de acestea.

In ultimul timp am simtit nevoia de a manca ceva cald si care sa imi dea o stare de bine. Auzisem eu de supa la plic insa niciodata nu am cautat-o pana acum doua saptamani cand nu mai aveam decat 5 lei si trebuia sa mananc doua zile din ei. Asa ca am cheltuit 3 lei pe 4 pliculete de supa instant cu gust de pui – era la promotie – si doua paini.

M-a incantat gustul supei asa ca de atunci imi cumpar chiar si atunci cand am mancare. Voi ati incercat aceasta minunatie ?:D

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *