Magistrala 5, un nou proiect ratat de infrastructura?

Inca din anul 2011 in Bucuresti erau puse bazele unui proiect ambitios, care implica construirea unui nou tronson de metrou cu destinatie precisa : Drumul Taberei. Aceasta linie avea ca scop unirea centrului capitalei cu acest cartier intr-un mod cat se poate de laborios la nivel subteran, pentru ca populatia sa isi desfasoare activitatile cotidiene intr-un mod facil.

Magistrala 4

Insa o vorba ne spune ca : ”Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul”, lucru care l-au aratat si muncitorii care sunt angrenati in acest proiect, la cea mai mica sincopa gasind motive intemeiate sa prelungeasca durata de finalizare a acestuia.

Un vestigiu istoric, piatra de potignire?

Dupa luni intregi de forat cu instalatii automatizate, cand muncitorii au ajuns in dreptul uneia dintre statii, au declarat ca au gasit un vestigiu istoric, asemanator unei pivnite, insa dupa efectuarea unor masuratori s-a decis ca aceasta constructie nu priveaza cu nimic continuarea proiectului.

Vesnicele scuze venite din inaltul statului

Chiar si in 2018, cand avem acces la fonduri europene nelimitate pare ca inca nu ne putem masura ”puterile” cu marile state afiliate UE, lucru care il arata conducatorii Romaniei.

Magistrala 5 este unul din acele proiecte care se castiga prin licitatie de firmele din domeniu care se ocupa cu asemenea interventii.

Magistrala 5

Desi acest proiect a inceput inca din 2011, iar echipele de politicieni au promis vehement ca acesta va fi gata in timpurile actuale, in continuare se cauta scuze, se fac rectificari bugetare, iar initiativa de a continua acest proiect este tot mai mica, mai ales ca ultimile declaratii de pe langa Guvern ne arata ca mai marii tarii noastre asteapta mai nou un verdict al instantelor deoarece una din companiile partener a facut contestatie cu privire la acest proiect.

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *