Ma simt depresiv

Dupa ce am terminat liceul si am trecut cu bine peste examenele de BACALAUREAT am crezut ca sunt deja destul de mare incat sa imi fi stabilit o personalitate, un caracter, principii samd. Totusi se pare ca m-am inselat amarnic iar viata mea se schimba mai mult decat a facut-o in cei 19 ani de cand sunt pe acest pamant.

Am avut o vara frumoasa, cu bune si cu rele, iar toamna m-a dus catre o facultate unde am avut norocul sa fiu la buget. Nimic rau pana aici, m-am mutat.. mi-am aranjat toate lucrurile si am crezut a totul e obisnuit. Adica stai.. am mai facut asta de vreo 4 ori pana acum iar asta nu era decat o noua locuinta in care credeam ca voi locui in perioada facultatii. Ei bine m-am mutat, insa nu asta este adevarata problema.

Se pare ca m-am inselat foarte mult. Oamenii se pot schimba radical chiar si atunci cand au varste mai inaintate. Nu ca varsta mea ar fi foarte inaintata insa credeam ca deja ma cunosc destul de bine. In ultimul timp viata mea luat o intorsatura la care chiar nu ma asteptam. Pur si simplu parca ma simt o alta persoana.. o persoana mult mai trista.

In ultimul timp ma simt din ce in ce mai trist si mai depresiv. O multime de lucruri ma nemultumesc si asta face ca fiecare seara a mea sa fie agitata. Nu pot fi deloc linistit inainte sa adorm si ma gandesc mereu la tot felul de probleme minore care chiar nu ar merita nici macar un pic de atentie. Si astfel de aproape o saptamana imi petrec fiecare seara mai mult trist, stresat, ingrijorat, nefericit.. pe scurt, fara niciun chef de viata.

Acum am inceput sa imi cumpar niste ceaiuri de sunatoare deoarece am auzit ca acestea ar fi bune impotriva depresiilor. Servesc astfel de ceaiuri deja de doua zile insa nu observ cine stie ce efecte asa ca probabil nu imi voi mai cumpara atunci cand vor fi gata. M-am informat insa pe internet si am vazut ca as putea folosi tratamentele unei doamne doctor Firuti Romania care, din spusele persoanelor care au apelat deja la aceste tratamente, isi fac foarte bine treaba si chiar te scapa de aceasta stare depresiva.

Vad ca nici preturile nu sunt exagerat de mari asa ca probabil voi apela curand la aceste tratamente si imediat dupa ce le voi testa voi reveni cu un articol aici pe blog.

 

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *