Ma gandesc sa „lucrez iar la birou”

De mai bine de doi ani de zile detin un laptop HP Compaq de care sunt mai mult decat multumit. Il am de aproximativ 2 ani jumatate, am dat vreo 1300 de lei pe el si nu a ajuns niciodata in service. I-am mai schimbat eu sistemul de operare din cand in cand, am mai folosit cate un compresor sa scot praful din el si astfel ne-am inteles mereu de minune. Singura lui problema este bateria care nu mai are puterea de alta data, dar se accepta si asa.

Totusi de ceva timp ma gandesc sa imi fac un calculator ceva mai puternic decat laptopul pe care il am astfel incat sa ma pot bucura de niste performante mai inalte precum si sa pot juca niste jocuri ceva mai nou lansate dar si la rezolutii mai inalte. Si dupa evolutia poate neasteptata a laptopurilor si a acestor dispozitive portabile precum tabletele tot mai inteligente si telefoanelor din ce in ce mai dotate, preturile calculatoarelor vechi au scazut destul de mult.

Iar in acest sens mai am o idee despre care cred ca ma va scuti iar de niste cheltuieli in plus. Mai exact, planuiesc ca pentru prima oara sa cumpar un dispozitiv second hand, eu cel care pana acum fugeam de acest tip de produse. Asta dupa ce am vazut cateva calculatoare second hand i7 care, in ciuda faptului ca aveau niste performante care m-au lasat pur si simplu cu gura cascata, aveau niste preturi foarte bune. Iar partea buna nu se termina intocmai aici.

Eu ma feream de produsele second hand, dupa cum bine am specificat si mai sus, mai ales din cauza faptului ca ma temeam ca s-ar putea defecta la o saptamana sau doua dupa achizitionare. Totusi acele calculatoare despre care am vorbit in paragraful de mai sus au ceva special, si aici nu ma refer la pretul bun si nici la specificatiile foarte atragatoare.

Mai exact, acestea sunt comercializate de catre un magazin serios din toate punctele de vedere astfel incat, chiar daca iti cumperi un calculator second hand, dispui de garantie pentru el, garantie care m-a convins si pe mine ca in acest an sa strang niste banuti pentru a-mi cumpara un astfel de calculator cu procesor I7 pentru ca am multe jocuri pe care as fi vrut sa le pot juca si pe laptop insa nu am reusit din cauza faptului ca vorbim totusi despre un laptop low-buget, cu specificatii modeste.

Voi ce parere aveti despre aceste calculatoare second hand i7?

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *