M-am saturat sa tot schimbi papuci

Niciodata nu am avut norocul sa cumpar o pereche de papuci atat de buni incat sa ma tina macar jumatate de an, sa nu zic un an deoarece poate ca pretentiile mele ar fi prea mari. Mereu am fost nevoit sa imi schimb papucii o data pe luna pentru ca mai mereu acestia ba se rupeau ba materialul din care erau facuti se facea foarte urat.

Astfel in urmatorul timp m-am decis sa nu mai dau cate 50-60 de lei pe o pereche de papuci care nu ma va tine mai mult de doua luni – asta in cel mai frumos caz – si sa strang bani pentru o pereche mai de Doamne ajuta, vorba aia. Dupa cum ziceam si mai sus, as vrea o pereche care sa ma tina cel putin 5-6 luni ca sa nu regret ca am dat un ban mai mult pe ei.

De asemenea daca tot dau cate 50 de lei in fiecare luna, am ajuns la concluzia ca, cu banii pe care ii cheltui pe parcursul unui an, imi iau cel putin 3-4 perechi de papuci de calitate – sau cum se mai zice: de firma – care sa ma tina pe putin doi trei ani.

In urmatorul timp voi cauta un producator incaltaminte care sa imi ofere exact ceea ce vreau eu: papuci de calitate care cu toate ca sunt mai scumpi, sa ma tina mai mult, adica sa se puna in practica vorba aia: dai un ban dar stai in fata.

Ca sa fiu mai precis mi-as dori niste papuci care sa fie numaidecat din piele si sa fie si cusuti pentru ca sa nu se rupa dupa prima plimbare. De asemenea talpa ar trebui sa fie de o calitate cat mai buna pentru ca, dupa cum am spus si adineaori, sa nu se rupa dar nici sa nu imi omoare picioarele de durere imediat dupa ce am parcurs un drum pana la scoala si inapoi. Aspectul papucilor ar trebui sa fie undeva intre adidas si pantof, adica un pantof putin mai sport ca sa il pot purta atat la un eveniment cat si la o plimbare.

O ultima mentiune ar fi aceea ca as dori sa poate fi purati la aproape orice tip de vestimentatie indiferent ca port blugi sau pantaloni la dunga.

Acum ca pe final nu ma las de obiceiul meu de a va cere parerea si va intreb de unde va cumparati voi papucii si ce sfaturi imi puteti da ?

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *