Intampinati probleme in valorificarea  performantelor autoturismului?

In istoricul de functionare al oricarui automobil fara doar si poate conteaza modul in care este exploatat motorul atat la nivelul suprafetei carosabile, dar si atunci cand vine vorba de folosirea performantelor sale in raport cu actiunile identificate la nivelul panoului de comanda si control.

In timp rezistenta la uzura, factorii de mediu, dar si alte actiuni la nivel intern pot duce la creearea unor dizarmonii in functionalitate, mai ales asupra sistemului de alimentare, care este responsabil cu transformarea combustibilului in material pulverizant.

Care sunt consecintele unui proces de ardere defectuos?

Foarte multe persoane au identificat in timpul parcurgerii unui drum, fenomenul de ”motor gripat”, mai ales atunci cand exista inegalitati in functionarea sistemului de alimentare.

Cum principala piesa de legatura din acest ansamblu este injectorul, trebuie acordata o atentie specifica asupra sa, mai ales ca este predispus la anumiti factori de risc.

Spre exemplu, scaderea raportului de presiune este datorat arcurilor, care isi pot pierde din elasticitate, acest lucru modificand traseul  combustibilului pulverizat.

O alta consecinta a defectarii acestui sistem o reprezinta depunerea de reziduri pe peretii injectoarelor, ca urmare a combustibilului prelucrat.

Cum in acest proces pot fi afectate si orificiile de contact exista posbilitatea modificarii parametrilor de transmisie, iar debitarea cu fluid devine astfel dezordonata, un lucru care afecteaza functionarea generala a motorului.

De indata ce a-ti reperat o astfel de problema la nivelul acestei componente, ideal ar fi sa intrerupeti o perioada de timp circularea cu propriul autovehicul si sa va indreptati catre un service specializat, care va ofera servicii de reparatii injectoare, indiferent de modelul avut in configuratia tehnica a acestuia.

O astfel de interventie va asigura de o investitie minima

Fara doar si poate o operatiune precum masurarea indicilor de performanta a injectorului, dar si calibrarea sa in functie de problema identificata devin principalele obiective in acest caz.

Daca dupa efectuarea testarii s-a putut remarca faptul ca injectorul dumneavoastra prezinta o putere de functionare de 50%, nu va fi nevoie de o inlocuire a sa , preferandu-se in prealabil reconditionarea cu materiale de lucru care pot prelungi durata de viata si randamentul.

Se pot efectua testari atat pe injectoare de autoturisme cat si pe vehicule agricole

Indiferent de producatorul de la care detineti in proprietate un vehicul, noi va putem asigura de o interventie prompta in cazul oricarui injector defect sau care prezinta derapaje in functionare.

Indiferent de tipologia sa, se pot identifica atat servicii de reparatii injectoare cat si reconditionari ale acestora conform manualelor tehnice, fiind respectati intocmai pasii de interventie.

30% reducere pentru reparatia componentelor Diesel

Cum majoritatea vehiculelor dispun de astfel de motorizari, noi va putem asigura ca interventia noastra este rapida si eficienta, indiferent de vehiculul sau utilajul avut.

Mai mult decat atat suntem specializati in reparatia de injectoare mecanice, indiferent ca acestea se afla sub egida Delphi, Bosch, Lucas sau Denso.

Putem interveni oriunde in Romania, gratie colaborarilor avute cu diferite firme, astfel ca tot ce va ramane de facut este sa ne solicitati interventia pentru a beneficia si de promotii pe masura.

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *