Ieseni, ce faceti pe 3 octombrie ?

10599548_267822620082512_7565140340984686733_nAtunci cand esti botosanean de mic, ca de mare nu ai cum sa fii, nu faci facultatea decat in Iasi. Ca doar e capitala noastra, a regiunii Moldova desigur, si toti botosanenii merg acolo. Bine, mai sunt hipsteri care se trezesc sa mearga pe la Cluj sau Bucuresti, insa majoritatea din noi suntem fideli Iasiului.

Facultatea incepe pe 1 octombrie. Stire bomba, nu ? Insa eu merg pe 28-29 septembrie in Iasi ca nu prea stiu orasul si mai tre sa fac niste plimbari sa il mai descopar putin. Unul din lucrurile pe care mi le-am propus sa le fac atunci cand merg in Iasi este sa particip la cat mai multe evenimente.

Fie ca e vorba de concerte de muzica rock sau nu mai stiu eu ce gen, de spectacole de teatru sau lansari de carte.. vreau sa particip la toate pentru ca imi plac evenimentele. Vreau sa incep acest an cu dreptul asa ca vreau sa ma distrez inca din primele zile.

Si cum m-as putea distra mai bine daca nu mergand la Roots Revival Romania care are loc pe 3 octombrie ? Adica numai bine ce incepe facultatea, prima zi e asa.. de incalzire, a doua la fel iar a treia e de distractie. Nu ca-i fain ?

De ce sa mergi la Roots Revival ? Motive sunt multe, insa eu va prezint doar 5 motive pentru care vreau eu sa merg:

  • Vor canta artisti din 7 tari
  • Este un concert ce promoveaza folclorul, de aici si numele de Colors of Maria (Tanase)
  • Va fi muzica jazz. V-am mai zis ca imi place jazz-ul ?
  • Voi putea vedea cum e muzica traditionala in alte tari decat Romania
  • E ceva cultural, mie imi place cultura.

Acestea sunt cele 5 motive care m-au influentat pe mine sa vreau sa merg la Roots Revival: Colors of Maria. Eu atat va zic despre acest concert insa daca vreti sa aflati mai multe puteti intra pe roots-revival.com deoarece acolo gasiti toate detaliile.

 

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *