Am hotarat sa aduc un aer proaspat blogului meu – ce firme de Web Design imi recomandati?

web-design-min

Scriu deja de ceva timp pe blog, iar inca de la inceput am optat pentru o tema simpla, ieftina si care sa se “miste” rapid. Iata ca timpul a trecut, iar acum simt nevoia sa aduc un aer proaspat blogului, sa ii fac o mica reorganizare, precum si sa ii schimb look-ul. Problema este ca eu sunt putin (mai mult defapt) paralel atunci cand vine vorba de lucrat in html / css / php, iar nu de putine ori mi-am stricat complet site-ul in incercarea de a aduce chiar si cea mai mica schimbare.

Din acest motiv va pun urmatoarea intrebare: ce companie de Web Design imi recomandati? Doresc sa fie una cu preturi cat de cat acceptabile, iar cei care lucreaza acolo sa fie niste profesionisti, atat in ceea ce priveste lucrarile pe care le fac, cat si in ceea ce priveste relatiile cu clientii. Am facut niste “cercetari” si am reusit sa dau de cei de la Badass Web Design, care mi-au lasat o impresie placuta. Puteti sa va uitati si voi peste oferta lor cu un click aici si sa imi spuneti ce parere aveti. Eu am un prieten care a lucrat cu ei si mi-a spus ca sunt niste adevarati profesionisti.

Vreau sa imi optimizez site-ul si pe partea de SEO

Pe langa noul design pe care vreau sa il implementez, am zis sa incerc si noi nise, precum si sa incerc sa ma apuc incet, dar sigur, de content marketing si tutoriale care sa vina in ajutorul cat mai multor persoane. Atunci cand am inceput sa scriu pentru prima data pe blog nu aveam habar de ce este ala SEO, iar din aceasta cauza presimt ca voi fi nevoit sa optimizez site-ul de la 0 astfel incat sa rankez si eu cat mai bine. Aici din nou as avea nevoie de niste sfaturi, dar cred ca pana la urma o sa apelezi tot la baietii de la Badass Web Design, care ofera si servicii de optimizare SEO, pe langa multe altele.

O sa ma gandesc mai bine zilele acestea si voi reveni cu un nou articol in care sa va spun ce am ales pana la urma. Sunt deschis si la alte propuneri din partea voastra, asa ca nu ezitati sa imi lasati un comentariu la acest articol.

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *