Frumos meci Barca – Real

Aseara fiind foarte plictisit m-am decis sa deschid putin televizorul sa vad ce mai e. Fiind printre primele posturi, am vazut ca pe PRO TV se joaca returul semifinalei dintre Astra Giurgiu si Petrolul Ploiesti si m-am decis sa vad cum se joaca. Ei bine, m-am uitat 90 de minute si am fost foarte dezamagit de calitatea fotbalului vazut.

Ca sa pot face o comparatie am intrat pe Flashscore sa vad ce meciuri sunt azi si spre surprinderea mea am vazut ca se joaca finala cupei in Spania, intre rivalele Real Madrid si Barcelona. Ei bine am fost foarte incantat deoarece stiam ca aici chiar voi vedea fotbal si astfel mi-am descarcat Sopcast pentru a putea vedea meciul care era transmis pe Digisport 1.

Am pierdut primele 10 minute din meci deoarece nu reuseam sa gasesc un link calumea catre Digisport si spre dezamagirea mea am pierdut primul gol. Am vazut restul meciului si mi-a placut tare mult faptul ca se juca doar in atac in timp ce la noi mingea nu statea decat pe la mijlocul terenului.

Cu toate ca nu au fost prea multe suturi la poarta, m-au incantat driblingurile lui Neymar, sprinturile lui Bale precum si contra-atacurile ambelor echipe. Sunt un fan al Barcelonei astfel incat bara din ultimile minute a lui Neymar m-a facut sa ma oftic putin insa nu imi pare rau ca m-am uitat la acel meci deoarece a fost un meci tare frumos.

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *