Ferestrele din lemn startificat-alegerea ideala pentru casa ta- 

    Daca vrei sa beneficiezi de numeroase avantaje, de o calitate superioara a produselor si de mult bun gust in ceea ce priveste design-ul locuintei, atunci cel mai potrivit este sa alegi ferestre Unilux Construct din lemn startificat , care pot oferi naturalete casei tale.

 De ce sunt promovate ferestrele din lemn stratificat?

   Feresterele din lemn stratificat ofera o foarte buna calitate a tamplariei, insa este necesar ca acestea sa apartina unui brand cunoscut, pentru a putea garanta acest lucru.

   Exista multe sortimente din care se poate alege modelul dorit, fiecare cu specificatiile si caracteristicile sale, de asemenea se pot alege ferestre care sunt obtinute in urma unui mix intre lemn si aluminiu sau PVC.

    Pentru a putea face fata pretentiilor clientilor, este necesar sa se investeasca in permanenta in tehnologii de ultima generatie, astfel incat toate aceste produse sa poata fi testate , lucru care nu face decat sa garanteze calitatea ireprosabila a acestora. De obicei, inainte de a lansa pe piata un anumit produs, sunt realizate prototipuri care sunt verificate drastic, astfel incat sa poata fi eliminate orice erori apar sau sa ii poata fi aduse imbunatatiri.

 Ce tipuri de ferestre din lemn stratificat merita toata atentia?

      Exista anumite modele de ferestre din lemn startificat care foloseste sticla din 3 foi de inalta performanta, disponibila in diverse configuratii. Lemnul stratificat este obtinut in urma unei laminari care nu permite deformarea, iar finisajele interioare pot fi gasite intr-o gama variata de culori , specifice fiecarui tip de lemn. Sistemul de feronerie care este folosit este multifunctional, putand fi aleasa inclusiv varianta incognito, iar garnitura sintetica EPDM este aproape invizibila. 

   Ferestrele din lemn stratificat sunt confectionate la comanda, folosindu-se lemn stratificat, iar in timpul procesului tehnologic, materiile prime si materialele folosite nu contin nici un fel de substante toxice, caci se incepe cu lemnul si se termina cu un lac pe baza de apa.

   Produsele din lemn sunt foarte confortabile si elegante, fiind superioare oricarui alt tip de tamplarie, inclusiv in ceea ce priveste coeficientul fonic si termic. De asemenea nu exista nici probleme legate de condens in cazul in care exista diferente mari de temperatura intre interior si exterior.

   Pentru a putea obtine ferestre din lemn stratificat se folosesc semifabricate stratificate din diferite tipuri de lemn, iar profilul este obtinut prin imbinarea elementelor cu ajutorul unor prese, obtinandu-se un produs rezistent si stabil din toate punctele de vedere.

  Astfel, pentru realizarea profilelor se folosesc 3 tipuri de lemn, alese in urma multor teste de anduranta , mai apoi, acestea trec prin diferite procese de uscare si tratare. Procesele acestea au rolul de a proteja lemnul, impiedicand deteriorarea acestuia cand intra in contact cu diversi factori externi.

 Cele trei tipuri de lemn folosite sunt: pinul scandinavian, larita si meranti, toate cunoscute pentru impermeabilitatea, rezistenta, stabilitatea si durabilitatea lor.

  Pentru a oferi un plus de siguranta, se poate opta ca impreuna cu ferestrele din lemn startificat sa fie montate si rulouri, acestea asigurand o si mai buna sigilare termica. Aceste rulouri vin atasate ferestrelor, formand un sistem unic si trebuie instalate impreuna.

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *