Fa-ti cunoscut brandul sau creeza unulu

Exista o vorba in popor: omul pana nu vede cu ochii lui, nu crede. Multe companii doresc sa devina un brand insa putine stiu ce inseamna sa ai un brand, nestiind nici macar sa il promoveze asa cum trebuie.

Un brand e ca un om care face ceva atat de uimitor in viata sa incat ajunge sa fie cunoscut de foarte multa lume care atunci cand il vede pe strada il saluta si ii cere ajutorul. La fel este si un brand.

In primul rand, un brand trebuie promovat cat mai bine posibil. Promovarea incepe de la optimizarea site-ului web pentru a se pozitiona cat mai bine in motoroale de cautare. Apoi un brand trebuie sa fie prezent numaidecat si in social media deoarece doar asa vor putea clientii sa cunoasca mai bine brandul, interactionand pe Facebook sau alte retele de socializare.

Promovarea nu trebuie facuta insa numai pe internet. Prin oras exista o multime de panouri publicitare unde fiecare companie isi poate pune propriile filme de prezentare astfel incat sa fie vazute de cat mai multe persoane. De asemenea acestea panouri sunt puse de obicei in cele mai publice locuri din oras.

Aceasta promovare offline poate fi mai eficienta decat crezi. De exemplu poti personaliza un tricou pe care sa pui logo-ul si adresa web a brandului si dupa o scurta plimbare prin oras, brandul tau va fi cunoscut de cateva sute persoane – depinde de durata plimbarii – care reprezinta eventuali clienti.

Revenind la filmele de prezentare, trebuie sa spunem ca imaginile raman intiparite in mintea oamenilor care le vad. Daca filmul respectiv are si o coloana sonora care sa ramana la randul sau intiparita in mintea celui care vizioneaza filmul atunci cu siguranta iti vei face cunosc brandul.

Totusi aceste filme de prezentare nu trebuie facute in Windows Movie Maker deoarece veti da dovada de neprofesionalism iar imaginea brandului va fi una negativa. Pentru a incepe cu dreptul trebuie sa apelati numaidecat la o firma care se ocupa de prezentarea brandului deoarece acestia va vor oferi atat suportul necesar cat si un film foarte bine realizat.

De asemenea aceste firme nu au cunostinte doar in crearea de filme de prezentare ci de cele mai multe sunt adevarate agentii de branding. Astfel vi se pot sugera si alte servicii care pot ajuta la crearea unui brand cat mai puternic si cunoscut astfel incat sa aveti o afacere de succes cu care sa va mandriti.

 

 

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *