Eu și jocurile, în trecut

jocuri gratis onlinePână acum ceva timp, mai exact până în august, nu o duceam prea bine din punct de vedere al tehnologiei. Timp de vreo 5-6 ani de zile am avut un calculator foarte slăbuț care dispunea de doar 128 de MB memorie RAM. Totuși puteam naviga pe internet astfel încât eram mulțumit. Singurele activități pe care le puteam face pe calculatorul meu erau acele jocuri pe care le găseam pe internet.

Mai târziu am reușit să fac rost de o plăcuță de 512 MB RAM astfel încât puteam juca CS pe calculatorul meu însă datorită faptului ca mereu se găsea un amic mai bun decât mine m-am plictisit destul de repede. Am primit apoi o altă unitate de la un prieten care era dotată cu o placă video de 128 MB și spre deosebire de vechea placă de 32 MB îmi permitea să joc mai multe jocuri. Ca orice copil care trece prin perioada adolescenței am încercat și eu mult prea dăunătorul joc Metin2 care mi-a furat destule nopți. De asemenea țin să menționez că nu recomand acest joc nimănui deoarece nu ajută cu nimic și chiar e un joc destul de urât. Am păstrat totuși plăcerea pentru unele jocuri cu masini pe care continui să le joc și astăzi de dragul vremurilor bune.

Cu timpul am reușit să îmi iau laptop fapt care mi-a permis să încerc și eu jocuri precum Need For Speed Most Wanted și FIFA 12. Acum din păcate am început să fiu ”un om mare” și să caut mai multe surse de a-mi câștiga banii de buzunar și astfel nu mai am timp să mă joc. Totuși când găsesc 10-20 de minute libere intru puțin în Minecraft deoarece îmi face mare plăcere și chiar mă liniștește acel joc iar uneori îmi oferă inspirație.

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *