E fain sa lucrezi la tara

La tara viata e frumoasa. Am mai zis asta si proabil o voi mai zice de multe ori. Pe langa faptul ca te poti bucura de o priveliste foarte faina si de o viata mult mai sanatoasa, atunci cand iti gasesti un job stabil viata devine mult mai frumoasa.

In primul rand daca locuiesti la tara si ai un job care iti asigura o anumita suma de bani, acestia nu trebuie dati pe prea multe facturi sau alimente deoarece dupa cum bine stii, aici iti permiti sa detii o gradina in care sa iti cultivi singur alimentele astfel incat cheltuielile pentru mancare vor fi reduse. De asemenea aici nu vei plati caldura deoarece incalzirea se face de cele mai multe ori cu ajutorul focului din soba.

De asemenea atunci cand lucrezi la tara poti pune mult mai usor un ban in buzunar deoarece nu este nimeni care sa te verifice daca ai dat chitanta sau nu. Acest lucru este valabil atat la magazine cat si la medicii veterinari.

A fi medic veterinar la tara este proabil una dintre cele mai profitabile meserii, mai ales atunci cand esti un iubitor de animale si practici aceasta meserie din placere. Medicii veterinari au mereu o viata buna la tara deoarece pe langa banii pe care ii primesc de la oamenii cu animale acestia mai primesc si diferite atentii care constau in alimente. Astfel un medic veterinar este scutit si mai mult de cheltuielile pentru mancare.

Totodata ca medic veterinar la tara nu prea vei avea concurenta deoarece nu sunt decat cel mult doi veterinari in sat, insa de cele mai multe ori nu este decat unul singur. De asemenea stim cu totii ca la tara activitatea predominanta este agricultura de care se ocupa aproape fiecare satean (exceptand medicii veterinari) este agricultura si mai exact cresterea animalelor care mai au si prostul obicei de a se imbolnavi si de a avea nevoie de un medic veterinar.

Totusi nu poate fi oricine medic veterinar. In primul rand ai nevoie de o facultate deoarece animalele, cu toate ca sunt doar animale, merita la randul lor un tratament corect si ar fi nedrept sa le tratezi nestiind exact ceea ce faci. De asemenea echipamentul nu trebuie sa lipseasca daca vrei sa castigi increderea satenilor si sa apeleze la tine, ca de nu acestia ar putea apela si la veterinarul din satul vecin. Printre echipamentele speciale se afla si un aparat radiologie veterinara precum si o trusa cu scule care sa contina de toate.

Asadar daca vreti sa traiti bine in Romania mutati-va la tara si faceti-va medic veterinar si veti vedea ca viata poate fi mult mai frumoasa decat credeati ca poate fi.

 

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *