Diseara castiga Dinamo

Tare m-a durut infrangerea din turul cupei dar nu numai pe mine ci si intreaga echipa si chiar pe cei 40.000 de fani dinamovisti care vor prezenti la meciul de peste o ora. Stiu sigur ca durerea provocata de infrangerea rusinoasa – as putea spune – din tur, jucatorii s-au trezit la realitate iar dorinta de razbunare a crescut in ei.

Spre deosebire de Steaua, Dinamo are suporteri adevarati. Acei suporteri care vor canta diseara sunt sigur ca vor incuraja pe dinamovisti sa castige partida. Practic Dinamovistii vor fi 12 jucatori, al 12-lea jucator fiind Catalin Hîldan cu intreaga galerie in spatele sau.

Sunt insa realist si stiu sigur ca nu se vor califica in finala cupei, cu toate ca mi-as fi dorit ca Dinamo sa castige un trofeu in acest sezon.

Sper insa ca jucatorii lui Dinamo sa isi arate respectul fata de miile de fani veniti din intreaga Romanie sa isi sustina echipa favorita: FC DINAMO BUCURESTI.

Ma dor meciurile nereusite ale lui Dinamo astfel incat nu cred ca ma voi uita la meci, cel putin nu pana cand Dinamo nu inscrie primul gol.

 

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *