Dimineata de primavara, mii de poze pe Facebook

Mă trezesc azi dimineață, fac frumos cafeluța apoi deschid laptopul să verific e-mailul și contul de Facebook. În newsfeed ce să vezi… milioane de poze de primăvară. Serios ? Chiar sunt necesare toate aceste poze ? Părerea mea e că acesta este doar spiritul de turmă.

Calitatea care lipsește românilor este originalitatea. Aceasta lipsește total și datorită acestei lipse suntem acum unde suntem. Nu ne putem impune cu un lucru original, un lucru al nostru. Trebuie să facem la fel ca vecinu”  deoarece el a avut succes cu acel lucru. De ce nu ne batem și noi puțin mai mult capul ?

Mă întreb dacă mentalitatea aceasta a Românilor se va schimba vreodată. Dacă vom putea fi și noi măcar odată originali, să descoperim o ”chestie” care să meargă și să nu fie importată.

Oricum nu vreau să fiu un ”hater” – parcă așa se spune- și vă urez totuși o primăvară cât mai frumoasă și plină de flori și culoare, să fiți iubiți, fericiți și nu în ultimul rând sănătoși deoarece acesta este cel mai frumos lucru posibil.

 

Alte articole recomandate:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *